2777
2789
عنوان

آنزیم های کبدی خیلی بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 70 پست
عزیزم اگر بیمه هستی تنها هزینه هایی که باید انجام بدی همین سنو یا نمونه برداری هست که شاید همین هاهم ...

عزیزم کاش وقتی علم پزشکی رو بلد نیستی تو تاپیکا الکی گوهر افشانی نکنی و این بدبختارو دچار هول و ولا نکنید

بیماری پدر شما نادره و یکی از صدها علل بالا رفتن انزیم کبدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عی خدا من با بدبختی همین مرحله رو پیش رفته بودم دوباره چجوری برم ،آخه من ک انقد رعایت میکنم اهل قند ...

واسه ازمایش میتونی بری مرکز بهداشت شهرستانتون، ازمایشات رایگان و ارزون دارن

هزینه نمونه برداری چقد شد خدا ب من رحم کنه علاعمتون پدرتون چبیود ن تهران نیستم

خستگی شدید، مثلاً با اینکه قبلاً روزی چند ساعت براش بس بود ولی بعد از پنج ساعت خواب سریع خیلیییی خسته میشد، مچ پاهاش ورم میکرد و بعضی شبا شدید لرز می‌گرفت، ولی اولین علامته بیماریش دونه های قرمز و فاقد برآمدگی روی مچ پا بود که با گرما بیشتر و پر رنگ تر میشدن، اول میرفتن دکتر پوست یکم با پماد ها بهتر میشدن ولی باز روزی از نو، تا رفتن گوارش و مشخص شد آنزیم ها بالاست، گفتن برای تشخیص نهایی نمونه برداری نیازه که پدرم گفت شیراز بهتره، رفتیم اونجا برای تشخیص،چون دکترای شهر خودمون دیوانمون کرده بودن

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بیه سلامت دارم همگانی،گمون نکنم شامل بشه

نمیدونم عزیزم، انشالله که چیز خاصی نباشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

خستگی شدید، مثلاً با اینکه قبلاً روزی چند ساعت براش بس بود ولی بعد از پنج ساعت خواب سریع خیلیییی خست ...

کاش برای من شدتش بالا نباشه ،من خستگی دارم ولی پوستم یجور ک انکار جوش ریز بزنه بخار قرمز بشه همونطور تابستان شد و خداروشکر الان ندارم 

ابتدا سونوگرافی کبد بهتره شکم کامل باشه و تکرار آزمایشات قبلی به علاوه یک سری آزمایشات تکمیلی 

اگر مشخص نشد الاستوگرافی کبد و یک سری دیگه آزمایشات داره

بازهم اگر نشد نمونه برداری کبد و آزمایشات بیشتر

من بدترین حالتشو گفتم احتمال زیاد توی همون مرحله اول مشخص میشه 

انشاءالله که مشکل حادی نباشه و سلامت باشید

در ضمن باید به متخصص داخلی مراجعه کنید ابتدا بعد اگر نیاز شد فوق تخصص گوارش و کبد

اسی استرس نگیر باید بری سونو بدی 

مال مادر منم انزیم هاش بالا بود سونو داد فهمید سنگ صفرا داره

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰