2777
2789
عنوان

دعا کنید مامانم یا بیوفته به غذا یا بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 33967 بازدید | 341 پست
دکتر معده و گوارش شوخیه؟ببرید دکتر برا یبوستش مینویسه ازمایش خبینی چی اینکارا

این به ذهن خودشون هم رسیده!

منتها شرایط مادر استارتر فرق داره

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

با تمام وجودم درکت میکنم 

تک تک حرفاتو 

مادر منم مریضه خیلی 

غذا نمیخورن چون تا میخورن دل درد میشن 

گاهی اینقد درد داره و ۲۴ساعت فقط داد و ناله 

از ذهنم میگذره که خدایا راحتش کن ديگه 

باز میگم غلط کردم خدا 

حداقل کاش به حرف گوش میدادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی میگه مادرم فوبیا داره هیچی نمیخوره ، روانی شدم بقیه میان داغ میزارن رو دل اسی که تو بی رحمی چزا ...

بخدا اگه همینا که میگن بی رحمی و اینا 

بتونن یه هفته از مریض بدحال که رو اعصاب هم هست بتونن پرستاری کنن

سلام. لطفا هر روز در حد سه چهار لیوان شیر محلی از فروشگاههای لبنیات محلی بهداشتی براش تهیه کنید و خو ...

عزیزم بیمارا ممکنه دور از جون به یک مرحله ای برسن که عزیزانشون دعا کنن بمیرن

چون زجر بیمار رو میبینن

اگه توجه کنید استارتر نوشتن اگه این اتفاق بیفته خودش هم تحملش رو نداره

این مرحله از بیماری یکی از سخت ترین و بدترین مراحله

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اسی میگه مادرم فوبیا داره هیچی نمیخوره ، روانی شدم بقیه میان داغ میزارن رو دل اسی که تو بی رحمی چزا ...

بعد جالبه اون قسمتش که گفته منم بدون مادرم میمیرم رو چشمشون نمیبینه!

با تمام وجودم درکت میکنم تک تک حرفاتو مادر منم مریضه خیلی غذا نمیخورن چون تا میخورن دل درد میشن گاهی ...

عزیزدلم میشه لطف کنی بگی مشکل مامانت چیه؟ منم به محض غذا خوردن دچارشکم دردشدید میشم ولی دکترانمیفهمن چیه

قضاوت نکنید عزیزمچون زجر مادرشو میبینه این حرفو میزنهاین مرحله که طرف راضی میشه و دعا میکنه دور از ج ...

دعا برا مردن خودشو نگفتم. برا مادرشو گفتم. 

مادر فرق داره.

حرف شمام درسته نباید قضاوت کنیم.

ولی بازم مادر فرق داره.

و یه استخون هم بشه روی چشامون جا داره.

دعا برا مردن خودشو نگفتم. برا مادرشو گفتم. مادر فرق داره.حرف شمام درسته نباید قضاوت کنیم.ولی بازم ما ...

نه، من هم دعا برای مردن مادرش رو گفتم

ظاهرا شما هنوز کامل متوجه ی قضیه نشدید

میگم ( دور از جون همه) یه بیمار ممکنه به نقطه ای از بیماری و درد برسه که اطرافیانش راضی به مرگش بشن!

مادر ایشون داره ذره ذره آب میشه از درد، هر لحظه زجر کشیدنشون رو میبینه

شما کامنت هاشون رو کامل نخوندید وگرنه مشخصه ایشون مثل آدمی هستن که نه راه پس دارن نه راه پیش

نه میتونه برای سلامتی مادرش کاری کنه و هم زجر کشیدن هر لحظش رو میبینه

اصلا بحث احترام و تاج سر و سنگدلی و این حرفا نیست

اون به جایی رسیده که آرامش مادرش رو در دور از جون مرگش میبینه

چقدر درکت کردم.... و چقدر زجر کشیدم😞

مامان منم سرطانی بود حرف گوش نمیکرد موقع کرونا انقد حرف گوش نداد و رفت بیرون که کرونام گرفت و فوت شد😭😭😭😭😭

ازون موقع یه تیکه از منم باهاش دفن سده انگار... همیشه عذاب میکشم... گاهی حرف گوش نمیداد منم کوچیک بودم سرش داد زدم الان عذاب میکشم همش که کاش اون یکی دوبارم عصبانی نمیشدم😞😞😞

ماها هرکاری کنیم عذابه نمیدونم این چه سرنوشتیه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

نه، من هم دعا برای مردن مادرش رو گفتمظاهرا شما هنوز کامل متوجه ی قضیه نشدید میگم ( دور از جون همه) ی ...

عزیزم ممنون از پیامتون. امیدوارم خدا این روزو برا کسی نیاره و به اسی صبر بده . 

و ممنون از تذکر شما. 

عزیزم ممنون از پیامتون. امیدوارم خدا این روزو برا کسی نیاره و به اسی صبر بده . و ممنون از تذکر شما.

خواهش میکنم، بزرگوارید❤

آمین❤

ان شالله خدا خودش کمکت کنه منم مامانم مریضی روحی داره واقعا گاهی انقدر اذیت میشم دعا می کنم بمیرم درکش برای کسی که چنین مریضی هایی ندیده سخته ولی من درکت می کنم

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم