2777
2789
عنوان

بوی دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 53 پست
یعنی کبد تاثیر داره

آره 

منم همش دهنم تند تند بو میداد همیشه هم مسواک میزدم 

تند تندم بوی عرق میدادم حالم از خودم بهم میخورد از هوش مصنوعی پرسیدم گفت از کبدته به علاوه این که مدام جوش میزدم و خیلی عصبی و کسل بودم ،،، صبحا آبلیمو و شیره میخورم چون عسل طبیعی پیدا نمیکنم تا حدودی بهتر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینقد غلط املایی داشتم مرور نکردم فرستادم

دوتا مشکل اساسی داره یکی کبد یکی دیابت این دوتارو چک کن خلاصه کردم بهت گفتم 

تو انقدر واسه من خوبی که انگار یه گاز از توت‌فرنگی‌ای، انگار یه کاسه انبه ای، انگار یه لیس از بستنی یخیِ مورد علاقه‌امی، انگار یه پاکت شیرکاکائویی، انگار بوی نارنگی ای، انگار یه گوشه از قصری، انگار دریایی، انگار یه تیکه از بهشتی، تو بخشی از همهء چیزهای خوبِ دنیایی؛💕https://daigo.ir/secret/81792765856

معدت ورم نداره؟؟

نه

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

منم همین مشکلو دارم و خیلی راهها رو برا درمانش رفتم و درست نشد حتی نمیدونم کی بو میده و کی بو نمیده

بدترین درد دنیاست  

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
آره منم همش دهنم تند تند بو میداد همیشه هم مسواک میزدم تند تندم بوی عرق میدادم حالم از خودم بهم میخو ...

سونو بدم‌مشخص میشه ایا؟

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

آره منم همش دهنم تند تند بو میداد همیشه هم مسواک میزدم تند تندم بوی عرق میدادم حالم از خودم بهم میخو ...

🧀بیشترین افرادی که دچار این مشکل میشن : 

یکی بچه ها هستن چون صبر ندارن، دو آقایون جوان چون اونها هم صبر ندارن و البته شکمو هم هستند😅 و سوم خانمها که برای چشیدن طعم غذا و طبخ اون، داغ داغ غذاها رو میزارن توی دهانشون و چون لقمه داغه، مجبورن میشن قورت بدن نمیتونن بجون. این لقمه ی داغ، نه تنها حالا حالاها از شکمد، خارج نمیشه.. بلکه، خودش کلی عفونت هم در بدن ایجاد میکنه در کنار بقیه ی مشکلاتی که به وجود میاره.. میشه گفت حتی، یک قسمتی از علت بوی بد دهان همین مسئله اس. 

🧀این لقمه ی داغ باعث ایجاد مشکلاتی میشه که در متن بالا نشانه هاش رو گفتیم خدمتتون. که بازم بیشتر بررسی میکنیم.

تو انقدر واسه من خوبی که انگار یه گاز از توت‌فرنگی‌ای، انگار یه کاسه انبه ای، انگار یه لیس از بستنی یخیِ مورد علاقه‌امی، انگار یه پاکت شیرکاکائویی، انگار بوی نارنگی ای، انگار یه گوشه از قصری، انگار دریایی، انگار یه تیکه از بهشتی، تو بخشی از همهء چیزهای خوبِ دنیایی؛💕https://daigo.ir/secret/81792765856

اسپری دنتالند امتحان کنبرای بوی دهان عالیه

اسپری اگه مشکل ازدهان باشه خوبه ولی مشکل من داخلیه

بچها من خودم دخترم و پسرم که ۲ و ۴ ساله هستن وقتی از خواب پامیشبم صبحها دهنمون بو میده تا وقتی که یه لقمه بخوریم دیگ اصلا بوی بد نمیده 

اگر به مدت زیاد گرسنه بمونیم یا بخوابیم بعدش دهنمون بو میده تا ی چی بخوریم

این از چیه؟

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

دندونات روکش نداره ؟

مطمئنم مشکلم دندونام نیس