2777
2789
عنوان

بوی دهان

604 بازدید | 53 پست

سلام دوستان...دندون هام سالمه یعنی رفتم درستشون کردم گفتم شاید مشکل دندونام باشه....لوزه ندارم.معدم سالمه اصلا نمیدونم مشکل چیه...یعنی بااین که مشکل خیلی دارم توزندگیم ولی این دیوونم کرده ابروم همه جا رفته...نمتونم راحت حرف بزنم باشوهرم...چن بای هم بهم گفتع...بالینکه همیسه مسواک میزنم نخ دندون میکشم...دکترهم چن بار رفتم ولی هیچ....اینو بگم وقتی انتی بیوتیک میخورم موقتاخوب میشم....توروخدا هرراه حلی دارید بگید...بقیه نمیدونم چه کارا که نکردم فک میکنن نظافت رو رعایت نمیکنم...

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

ببخشید اینقد غلط املایی داشتم مرور نکردم فرستادم

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس احتمالا یه قسمتی از بدنت چرکی چیزی داره . برو پیش پزشک عمومی و ... بهشون بگوو انتی بیوتیک میخوری ...

ازبچگی همیطور بودم

ریزش سینوس ها و اینکه هرشب لاکتوگام بخور تو نی نی سایت خوندم اینا رو 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
شاید از کبدته

یعنی کبد تاثیر داره

ریزش سینوس ها و اینکه هرشب لاکتوگام بخور تو نی نی سایت خوندم اینا رو

لاکتوگام براچی خوبه

لاکتوگام براچی خوبه

پروبیوتیک هست امتحان کن 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
حالا به دکتر بگو انتی بیوتیک میخوری خوب میشه . شاید از بچگی یه مشکلی تو بدنته

برم پیش داخلی یا حلق و بینی

معدت ورم نداره؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

سنگ لوزه داری شاید

نداشتم