2777
2789
عنوان

خانما چه جوری از شوهرتون پول میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 71 پست
۴۰ ۴۵ میگیرم گاهی ۲۰ ۲۰ میفرستهنه سخت نیست باید هم به چیپس و پفک برسه هم مرغ و گوشت هم خودم😅

خوبه کنترل داری🤣

من مثلا میرم از یه مانتو ده رنگ میخرم بعد تا آخر ماه هیچی پول نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغلم کاری با درامدم نداره برای خرج خونه و خودم ماهی بیست میده کمم بیارم مجدد میگیرم اواخر ماه ازش همه چیزم خودم خرید میکنم برلی خونه 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من شاغل نیستمهرماه برام ماهیانه میریزه برای خرج خودمخرید خونه رو با هم سر ماه میریم فروشگاه و تره با ...

وای چقدر درست و اصولی ولی خب اینجوری هزینه ها خیلی سنگین میشه 

خب اینکه خرید خونه جدا باشه خیلی خوبه یا باهم بریم که چون مرداد خرید به صرفه بلد نیستن خانم باشه مدیریت میشه 

ولی مثلا اینکه اون ماهیانه ثابت چقدر باشه خیلی مهمه 

در مورد شغل هم حتما اول ازدواج طی میکنم که شده به صورت پاره وقت من باید شاغل باشم خب 

اما حس میکنم اگه بد دل بود و نذاشت من کار کنم منم تنبل از خدا خواسته 

اونجوری بدبخت میشم میشم گزینه دو

شاید مثلا یه سفره خونه با دوستام بخوام برم خودم بخوام حساب کنم ولی قهر باشم اونجوری منظورمه 

قهرم از یه ساعت داریم تا یه هفته دیگه بستگی به شدت دعوا داره

خجالت رو بزار کنار و ازش بخواه من خانه دارم و ۱۱ ساله ازدواج کردیم پولش دست منه

اینجوری که عمرا قبول کنن کل پولو بدن 

از طرفی من خودم مدیریت ندارم 

یه دفعه کل حقوق یه ماه شده رژ لب و ریمل

احساس بدی بهت دست نمیده که خودت درآمد نداری؟

نه  وظیفشه خرجمو بده

درامد شخصی خیلی خوبه اما گفته تامینت میکنم نرو سرکار

الانم بچه کوچیک دارم نمیشه برم اصلا

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی خوبه حسابی تامینی

تامین تامینم که نه خب گرونیه خرج پسرمم هست ولی با توجه به درامد همسرم مدیریت میکنم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

نه وظیفشه خرجمو بدهدرامد شخصی خیلی خوبه اما گفته تامینت میکنم نرو سرکارالانم بچه کوچیک دارم نمیشه ب ...

قسمت وحشتناک ماجرا این جاست که قول بده 

ولی عمل نکنه اذیت کنه 

بعد اینکه من حس بدی میگیرم 

و می‌خوام وقتی قهرم لنگ نمونم

تامین تامینم که نه خب گرونیه خرج پسرمم هست ولی با توجه به درامد همسرم مدیریت میکنم

اره خب میشه مدیریت کرد 

من که اصلا تا آخر عمر بچه نمی‌خوام 

همه توجهات واسه خودمه🤣