2777
2789
عنوان

خانما چه جوری از شوهرتون پول میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 71 پست

من با تهدید میگممم انقدر پول میخواماااااا بده اونم میترسه🤣🎀

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

آره البته بیشتر برا بچه ها میگیرم فقط باید بدونید کی پول بخواید که پول داشته باشن و البته عصبانی هم ...

اره عزیزم بچه باید اولویت باشه ولی من بچه نمیارم 

من توجه و عشق و پول و هیچیو با هیچ دختری شریک نمیشم مگر دختر خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا یه مقدار پول سنگین بخوای چه جوری میگی

سنگین باشه هم با تهدید چون میدم طلا میخرم یکمم مسخرش میکنم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

کلا خریدارو باهم میریم 

موهام اینارم بخوام رنگ کنم بهش میگم وقت میگیرم رفتنی کارتشو میده 

من خانه دارم 

یارانمو جدا کردم میاد ب حساب خودم . یواش یواش جمع میشه سالی یبار کادو خریدنی برا تولدش نخوام از خودش پول بگیرم ازون خرج میکنم😂

اینجوری ندوس بیشتر دوست دارم خرش کنم

ببین قلق شوهرت چیه . شوهر من دوست داره ازش تعریف کنم از خود به خود میشه ‌. یدونه هم به گریهام حساسه 

کلا خریدارو باهم میریم موهام اینارم بخوام رنگ کنم بهش میگم وقت میگیرم رفتنی کارتشو میده من خانه دارم ...

مثلا همون کادو من از پولم فقط برای کادو خرج میکنم مثلا یه چیزخفن

وای چقدر درست و اصولی ولی خب اینجوری هزینه ها خیلی سنگین میشه خب اینکه خرید خونه جدا باشه خیلی خوبه ...

چرا هزینه ها سنگین میشه عزیزم ؟ متوجه نشدم

طبق دخل و خرج خودتون برنامه ریزی میکنید دیگه

هزینه ماهیانت طبق خرجای خودت و سبک زندگیت هستش + توانایی و درآمد همسرت من ماهیانه ای که همسرم بهم میده نه زیاد میاد نه کم میاد به اندازه هستش زیادم نیست نمیتونم چیز اضافی بخرم خودمم خرجم زیاده چیزای زیادی میخرم در ماه .

نگران نباش من گزینه دوم هستم ولی بدبخت نیستم …

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .