2777
2789
عنوان

خانما چه جوری از شوهرتون پول میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 71 پست
میشه بپرسم ماهی چقدر میگیرید و هزینه های خونه رو مدیریت کردن سخت نیست؟من خودم مثلا ممکنه پول مرغ و گ ...

۴۰ ۴۵ میگیرم گاهی ۲۰ ۲۰ میفرسته

نه سخت نیست باید هم به چیپس و پفک برسه هم مرغ و گوشت هم خودم😅

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از پولم واسه خونه خرج نمیکنم

نگفتم خرج کنید 

گفتم واضح بگید حرفتونو نه با برنامه ریزی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من شاغل نیستم

هرماه برام ماهیانه میریزه برای خرج خودم

خرید خونه رو با هم سر ماه میریم فروشگاه و تره بار

وسط ماهم چیزی کم بیاد زنگ میزنم یا لیست میدم میخره

یا دوباره میریم فروشگاه با هم

برای خرید لباس و این چیزا هم چند وقت یکبار میگم بیا بریم بازار خرید کنیم هم برای خودش هم من خرید میکنیم چیزایی که نیاز داریم یا تموم شده رو میخریم

یه کارتش هم دست منه که هر ماه مبلغ کمی توی اونم پول میریزه که من اگر سر راه خواستم میوه ای سبزیجاتی چیزی دیدم برای خونه بگیرم از همون کارت بکشم

چجوری وقتی قهر کنی همون موقع رژ یا مامت تموم شده ؟ مگه چقدر قراره اون قهر طول بکشه ؟

شما هم که شاغل هستید اگر چنین اتفاقی پیش اومد اندازه یه مام پول دارید دیگه من که شاغل نیستمم خانوادم هر ماه یه پول خیلی کمی بهم میدن ، خودمم یه سرمایه گزاری و پس اندازی دارم

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .