2777
2789

همدیگرو تار و مار کردن به معنی واقعی کلمه آبروی همو بردن 

تو آشنا و فامیل و محل و دوستان و همه جا تا تونستن از هم بد گفتن وهمو تخریب کردن 

الان اسمشون میاد دیگه همه میدونن آقا چجور بوده و خانم چچوری 

بچه ها من شدم بچه طلاق و باید حرف و کنایه چرت و پرت فامیل از گوشه کنار بشنوم همش گردن آدم باید کج باشه نسبت به حرفا نگاه ها 

پدرم که آدم مسئولیت پذیری نیست 

کاش کسی بود ازم حمایت میکرد

اونم واسه ازدواجم که اگه قبلش ۴ تا آدم خواهان بودن 

الان باوجود طلاق والدینم عقب نشینی هم میکنن

همه کاسه کوزه ها سر من شکسته شد

من قربانی زندگی و اشتباهات این دونفر شدم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

طلاق بد نیست ولی عاقلانه و آبرومندانه جدا بشن خوبه و به فکر بچه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کسی که تو رو بخواد واقعا عاشقت باشه اصلاااا به این مسائل توجه نمیکنه عزیزم

تو فامیل خودمون داریم که بهت میگم

پس اصلا نگران این داستان نباش

و تا میتونه رو توسعه فردی خودت کار کن و تلاش کن تو شغلت هم آدم موفقی بشی.

یکی از نزدیکام جدا شدن اونام خیلی پیچبد و ابرو ریزی شد 

من فکر میکردم رندگی بچه میپاچه در اینده 

الان شده باعث افتخار کل فامیل 

درامد نداشت و دیگ کسی خرجشو ب عهده نگرفت وقتی هنوز دانشگاه نرفته بود 

رفت دست فروشی حتی ولی درس خوند تلاش کرد کار کرد روابط اجتماعی خوب اشت خداروشکر تو یکی از بهترین کشورا داره درس میخونه کار میکنه ازدواج کرده خودش با تلاش خودش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

درستو بخون برای ایندت بجنگ گاهی وقتا طلاق یا شکست تو زندگی باعث رشد مجددو قدرتمند تر میشه همین طلاقو بزار پله ترقی ک میتونی بیشتر رو درست تمرکز کنی ساعتای بیشتر کتابخوته بمونی 

زودتر تا طلاق نگرفتن برو سر خونه زندگیت اگر خواستگارات آدمای خوبی آن

جداشدن عزیزم 

بعدشم مگه من کشته مرده شوهرم 

طرفی که منو میخواد منو باید همیجور بخواد

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
یکی از نزدیکام جدا شدن اونام خیلی پیچبد و ابرو ریزی شد من فکر میکردم رندگی بچه میپاچه در اینده الان ...

خیلی ادم قوی میخواد که اینطور باشه 

الان دوره زمانه فرق کرده 

من واقعا اول کاری که میکنم باید برای روانم وقت بزارم 

اما مشکل اینه پولو ندارم

جداشدن عزیزم بعدشم مگه من کشته مرده شوهرم طرفی که منو میخواد منو باید همیجور بخواد

منظورم این نبود کشته مرده شوهری ولی وقتی خانواده طلاق بگیرن زندگی بجه ام رو هواس نمیدکنه پیش کی بره کجا بره خرجی ام که دیگه هیچی ول میشه ولی وقتی سر زندگی خودت باشی خودت آرامش داری منم‌گفتم اگر آدمای خوبی ان نه با هرکسی

درستو بخون برای ایندت بجنگ گاهی وقتا طلاق یا شکست تو زندگی باعث رشد مجددو قدرتمند تر میشه همین طلاقو ...

😭😭برام دعا کن