2777
2789
عنوان

طلاق مامان بابام چه تاثبری رو آینده م گذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 18 پست
بخدا که داداشم و زنداداشم میخوان از هم جدا شن ما اصلا پشت زنداداشم حرف نمیزنیمهرکی میپرسه چرا میگم د ...

خوب می کنید آبروی همو نبرید 

بقران  بفکر آینده باشین

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
ببین کسی که تو رو بخواد واقعا عاشقت باشه اصلاااا به این مسائل توجه نمیکنه عزیزمتو فامیل خودمون داریم ...

کاش از این آدما سرراهم قرار بگیرن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ادم قوی میخواد که اینطور باشه الان دوره زمانه فرق کرده من واقعا اول کاری که میکنم باید برای روا ...

برا قدیم نیستا همین دو سه سال اخیر مهاجرت کرد 

ولی اینکه ادم قوی میخوادو خیلی موافقم اونم پول نداشت حتی تعریف مرد برام ک رفتم نون بخرم کارت بابام دستم بود کارت کشبدم نشده فهمیدم سوزونده و خرج نونمم قطع کرده 

میخوام بگم هر کس یه حور پیش میبره یکی میگه خب شرایط همینه و باهاش میره جلو یکی میگه تغییرش میدم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

😭😭برام دعا کن

چشم ولی سعی کن سریع مووان کنی همینجوری نمونی 

چندسالتع؟ 

منم دختر عموم بچه طلاقه ی ورزش بصورت حرفه ای داره ادامه میده کلاس زبانم میره خیلیم عمومو دوست داره ولی برا هدفش میجنگه هرچند شیش ماه ی بار عمومو میبینه