helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 عنوان خانمایی ک ژل لب تزریق کردین بعد چند روز ورم لبهاتون رفت و شروع به جذب شدن کرد 96 بازدید | 21 پست من پنجشنبه زدم هنوز لب بالاییم انگار ورمه نمیدونم خود ژله دوست دارم بخوابه گونه هامم زدم خیلی خوب شدن فقط لبهام خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘 دیروز | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختره_ی_بدشانس عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1041 2 هفته میکشه کامل جا بیفتهو اینکه اگه بار اولته نصفش جذب میشه مثلا اگه ۲ سیسی زدی ۱ سی سی ش میمونه ❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 آب زیاد بخور معمولا یک هفته تا یکماه بستگی به بدنت داره ممنونم اب والا زیاد نمیخورم از صبح ک بیدار شدم هنوز اب نخوردم تشنم نمیشه خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
صورتیجان عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3226 یک تا دو هفتهمیخوام برای عید بزنم بهمن میرم انجام میدم من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 2 هفته میکشه کامل جا بیفتهو اینکه اگه بار اولته نصفش جذب میشه مثلا اگه ۲ سیسی زدی ۱ سی سی ش میمونه اره بار اولمه کمتر از یک سی سی فقط بالامو زدم کاش خیلیش بره خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 یک تا دو هفتهمیخوام برای عید بزنم بهمن میرم انجام میدم بهمن دیره دی برو ک تا عید کامل جا بیوفته خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
lucky22 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 2321 ممنونم اب والا زیاد نمیخورم از صبح ک بیدار شدم هنوز اب نخوردم تشنم نمیشه یعنی دکتر بهت نگفت باید آب بخوری؟خب اینجوری خوب جذب نمیشه حداقل تا دوهفته آب زیاد باید بخوری مخصوصا گونه هات هم قشنگتر میشه
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 منم میخوام لبمو بزنم درد داشت؟ ن اصلا درد نداشت خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 یعنی دکتر بهت نگفت باید آب بخوری؟خب اینجوری خوب جذب نمیشه حداقل تا دوهفته آب زیاد باید بخوری مخصوصا ... چرا گقت بخور من نمیتونم بخورم از امروز زیاد بخورم خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
دختره_ی_بدشانس عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 1041 اره بار اولمه کمتر از یک سی سی فقط بالامو زدم کاش خیلیش بره نه بابا هیچی نمیخاد بمونه دوره ورمش خیلی خوشگله ❤️سیمکارت رو خریدم قبلا دست کس دیگه بوده
lucky22 عضویت: 1401/09/21 تعداد پست: 2321 چرا گقت بخور من نمیتونم بخورم از امروز زیاد بخورم خب عزیزم اگه نخوری فک کن پولتو ریختی تو جوب