helen4356 مدیر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 عنوان خانمایی ک ژل لب تزریق کردین بعد چند روز ورم لبهاتون رفت و شروع به جذب شدن کرد | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 21 پست من پنجشنبه زدم هنوز لب بالاییم انگار ورمه نمیدونم خود ژله دوست دارم بخوابه گونه هامم زدم خیلی خوب شدن فقط لبهام خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘 دیروز | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 نه بابا هیچی نمیخاد بمونه دوره ورمش خیلی خوشگله نه زیاد دوسش ندارم خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 خب عزیزم اگه نخوری فک کن پولتو ریختی تو جوب چقد بخورم در طول روز خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 کجا زدی؟ کیلینیک شهرمون خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
صورتیجان عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3226 بهمن دیره دی برو ک تا عید کامل جا بیوفته جدی ؟ دکتری که میخوام برم یک سی سی کامل نمیزنه اول نیم سی سی میزنه بعد میگه برو بعداً بیا نیم سی سی دیگه بزنممنم کلاً میخوام یک سی سی بزنم پس دی برم ؟ من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 جدی ؟ دکتری که میخوام برم یک سی سی کامل نمیزنه اول نیم سی سی میزنه بعد میگه برو بعداً بیا نیم سی سی ... اره دی برو منم یه کوچولو از نیم بیشتر زدم خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
صورتیجان عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 3226 اره دی برو منم یه کوچولو از نیم بیشتر زدم چطور شده خودت دوسش داری ؟ من بیشتر دوست دارم فرم بده تا حجم . قسمت وسط لب پایین و بالام پهن تر بشه ، رو به جلو نشه و دو تا قله ی لب بالام به هم نزدیک تر بشههمیشه اینکارا رو با خط لب انجام میدم خیلی خوشگل میشه و بهم میاد من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .
helen4356 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1288 چطور شده خودت دوسش داری ؟ من بیشتر دوست دارم فرم بده تا حجم . قسمت وسط لب پایین و بالام پهن تر بشه ، ... چون قلوه ای شده زیاد دوسش ندارم اگ یع کوچولو کمتر بشه حجمش بهتره خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘