2777
2789
عنوان

واقعا گل دادن به یه آقا رو شما بد میدونید

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 39 پست
هر هدیه ای برا مخ زدن نیست یعنی بعضی ها برا مخ زدن هستناگه کاری باشه که عادیه بلهبعضی ها تو عمرشون ب ...

خب هدیه رو ب کسی میدن برای تشکر البته من خیلی بارها ب خیلیا گل دادم از دوست آشنا اما فرض کنید ی فامیل ک جز نفرت ورزی ب من کاری نکرده چرا باید براش گل بگیرم

از نظر ایشون هر تماسی نخ بود

چون شوهرش سابقه خیانت داشته و برای راحتی اعصابش همه رو مقصر کرد جز شوهرش.

و اساسا معنای کارآموزی رو متوجه نمی‌شد.

در صورتی که مسئله خیلی ساده بود

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا معیار شده براتون؟بخونید بگذریدخیلی از کسانی که نظر میدن یا عمدتا همسرشون سابقه خیانت داشته و ا ...

خب همینجا جامعه رو شکل میدن دیگه 

فکر کردم نکنه اون زمان ک من با گل رفتم نگاه بدی سمتم بوده

تو اون تاپیک، دقیقا اسی موضوع تاپیک رو جوری طرح کرده بود که همه رو به اشتباه بندازه. یا شاید برای پربازدیدی بود. نمیدونم. چون بعدا دونه دونه مطالب جدیدتر اضافه کرد. اینکه با همسرم رفتم. یا اینکه گل پتوس بود. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب همینجا جامعه رو شکل میدن دیگه فکر کردم نکنه اون زمان ک من با گل رفتم نگاه بدی سمتم بوده

نه جامعه اینجا با جامعه واقعی خیلی متفاوته عزیزم

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

چون شوهرش سابقه خیانت داشته و برای راحتی اعصابش همه رو مقصر کرد جز شوهرش.و اساسا معنای کارآموزی رو م ...

من شوهرم سابقه خیانت داره اونم با کسی که تو هیچ جمعی حتی ی کلمه باهم حرف نزدن اتفاقا اون رابطع های منظور دار هیچ وقت دو طرف تو جمع هیچی بینشون رد و بدل نمیشع

نه بابا چیز بدی نیست

ملت ما ذهنشون جنسی و جنسیتیه کلا

به خاطر فقر فرهنگیه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ولی درمان دندان وظیفه دکتر هست نیاز به گل بردن برای تشکر نیست

شما روز معلم به معلم هدیه نمیدی؟؟

کلاس تموم میشه نمی گفتی خسته نباشید؟؟

مادر یا پدر غذا درست می کنه تشکر نمی کنی؟؟

یه سری چیزا بحث احترامه نه وظیفه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️