2777
2789
عنوان

پارتنرم بم میگه سرتو میبرم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 56 پست
جدی؟ اخه خیلیا میگن حق داره😂😐

خوب خودتو بزار جاش الان درسته دارین در موردش حرف میزنین 

ولی اگه ازدواج کنید و خیانت ببینی چیکار میکنی فقط نگاهش میکنی؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چه حقی؟ 

طلاق و جدا شدن نتیجه‌ی خیانته

نه قتل و سر بریدن! 

این جماعت به سر بریدن عادت کردن واسشون طبیعی شده انگار

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

خب خیلی از روانشناسا میگن این نشونه خشونت فیزیکی تو افراده

مطرح کردن این موضوعات تو این دوران اشتباهه.اما این که گفته فک نکنم ربطی به خشن بودنش داشته باشه برای مثال همه زنا میگیم خیانت کنی تو واون زنه رو باهم آتیش میزنم.اینم مثل همون حرفاس.اما اگه میگفت نه مهم نیست و اشکال نداره میزاشتی پای اینکه مرد آروم ومهربونیه؟😐

آدم زنش یا شوهرش خیانت کنه جدا میشه ازش

این حرفا و رفتارا عادی نیست نشونه غیرتم نیست اتفاقا باید بترسی و شک کنی که این آقا پسر به قول خودت گوگولی و آروم چی شد یهو این حرفو زد پس الان داره واست نقش بازی میکنه و اون روشو بعد ازدواج میبینی 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

پدر منم این حرفارو میزنه مثلا میگه اگه ببینم با کسی حرف بزنی و در ارتباط باشید سرتون رو میبرمم . و اینم بگم که پدره من خیلی شخص دعوایی و فحاش هست ولی خیلی خوب بلده جلو یکی خودشو مظلوم نشون بده 

یعنی کسی که نمیخواد زنش بهش خیانت کنه عقایدش مزخرفه😐

نه یعنی کسی که خودش رو مالک جسم و جان زنش می دونه که اگه بدی دید سرش رو ببره عقایدش مزخرفه...از نظر ما همچین مردایی جنون دارن شاید از نظر شما عادیه...مردای ما خیانت دیدن جدا شدن سر بریدن خیلی عجیبه حتی حرف راجع به این قضیه عجیبه چه برسه طرفداری ازش...الان شوهر من میگه خیانت ببینم جدا میشم بی برو برگرد هیچ کی دوست نداره خیانت ببینه اما این که زنش هم بکشه عادی نیست...آدم بد رو باید رها کرد نه این که عزرائیل جونش بشی.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

نه عزیزم چه حقی؟ طلاق و جدا شدن نتیجه‌ی خیانتهنه قتل و سر بریدن! این جماعت به سر بریدن عادت کردن واس ...

من بش گفتم چرا اینقد زن ستیزی؟ گف خب سزای کسی که خیانت میکنه چیه؟ چرا من براش اینقد تلاش کنم بم خیانت کنه 😐

فقط اونایی که دارن از پسره دفاع میکنن

کثیف تر و نجس تر از خیانت وجود نداره ولی نه شرع نه قانون اجازه قتل و کتک رو نداده

پس لطفا الکی حمایت نکنین 

اسی اینا نشونه خشونت و تمایل به کتکه خیلی جدی بگیر

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

افکارش عملا داعش گونه هست ..اون یسری کاربر میگن که حق داره و نمیخواد خیانت کنه واقعا درک نمیکنم ..اولا که خیانت بخشیدنی نیست مطلقا . اما هیچ وقت هیچ انسانی حق نداره سر یکیو ببره صرفا بخاطر این..میتونه طلاق بگیره.الان چند مورد تو کشورمون دیدیم سر زنشونو بریدن واقعا وحشتناکه این حجم از وحوش..کسایی که تایید میکنن فقط خوی حیوانی و وحشیگریشونو تایید میکنن

کامنت های این تاپیک قراره ثابت کنه عقاید مزخرف تر از پارتنر استارتر هم وجود داره

آره طرفداری هم می کنن.بیخود نیست آمار قتلای ناموسی تو ایران بیداد می کنه.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

پدر منم این حرفارو میزنه مثلا میگه اگه ببینم با کسی حرف بزنی و در ارتباط باشید سرتون رو میبرمم . و ا ...

وای جدی؟ چطوری خودشو مظلوم نشون میده؟ نکنه دوس پسر منم از ایناس

من بش گفتم چرا اینقد زن ستیزی؟ گف خب سزای کسی که خیانت میکنه چیه؟ چرا من براش اینقد تلاش کنم بم خیان ...

هیچکس خیانت رو برای خودش نمی‌پسنده 

ولی این فرد ممکنه در آینده اگر رفتاری برخلاف میلش انجام بشه خشونت رو انتخاب کنه

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

من بش گفتم چرا اینقد زن ستیزی؟ گف خب سزای کسی که خیانت میکنه چیه؟ چرا من براش اینقد تلاش کنم بم خیان ...

دیگه اگه نشونه های دیگه م داری میبینی و بحث وجدی میکنه درمورد ادامه رابطه فکر کن