2777
2789
عنوان

شوهرم پول نمی‌ده بهم

187 بازدید | 21 پست

اگرم بده مثلا بچه پوشک ندارن خودش نمیخره و می‌ره بعد دیگه پول همون پوشک شیرخشک می‌فرسته برامن که مثلاً من بخرم پیش خودش فکر می‌کنه هنر کرده پول شیر و پوشک فرستاده یا مواد غذایی نمیخره پول مواد غذایی رو می‌فرسته که من برم بخرم منم عادت کردم به گدا بودنش پول ازش نمیگیرم ماهی دوتومن تا دو پونصد خودم دارم اونم خرج خودم میکنم دکتر یا شارژ با کرایه اسنپ یا هرجای ضروری دیگه بعد من یک سوتین خریدم بودم قبلا نو بود دوسال پیش اما استفاده نکردم برام تنگ بود کمرش منم رفتم پارچه رنگ دیگه بهش اضافه کردم چون با دست دوختم زشت شد اما زیر لباس خوبه بعد ظرفازوشستم لباسم خیس شد درس آوردم دیگه لباس نپوشیدم شوهرم لباس زیر که دو رنگ شده دید تنم گفت آه این چیه پوشیدی پرتش کن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

منم گفتم خوب ندارم از مجبوری پوشیدنش اونم قیافشو یک جور کرد  دیگه ادامه ندادم بگم اگه برات مهمه پول بده میخرم اما الان دارم یکسره همون لباس زیر می‌پوشم بدون تاپ یا پیراهن ک هی ببینمش تنم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گدا بودن خودش پی ببره  بنظرتون کارم درسته

بچت بزرگتر شد برو سرکار دستت تو جیب خودت باشه خواهر

اره قصد دارم فعلا تو دست پام باهمین دو پونصد سر میکنم

بگو پول بده برم بخرم

خودشو میزنه به اون راه یعنی خودش نمیدونه

الان میان میگن بروسرکارنمیدونم شوهرش چه نقشی داره این وسط لابدنقش بکن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

منم بچم ۳ سالشه ۵ ساله ک شد میخام برم سرکار

کار خوبی می‌کنی 

من که به شوهرم نمیدم تا پول نده بهم . خیلی از خانم پاهاشون همش هواشن

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

دیگه برام مهم نیست در حد یک خوراک و آب برق گازی و سرویس مدرسه رو تامین می‌کنه وگرنه برا بچه ها هم لباس نمیخره خودم قصد دارم بچم بزرگتر شد برم سرکار

من که به شوهرم نمیدم تا پول نده بهم . خیلی از خانم پاهاشون همش هواشن

اونوقت بهت نمیگه پولی

کار خوبی می‌کنی

یا باید با چاخان وسیاست از طرف پول بگیری یا با اخم وتخم و قیافه گرفتن ،مو ظف که هزینه کنه در حدتوانش،هیچوقت خودتو با شرایط وفق نده کم کم ازش در خواست کن از بباس زیر شروع کن تا پیراهن خونه ای ورنگ مو وچیزای دیگه 

اونوقت بهت نمیگه پولی

یعنی چی این حرفت بلد نیستی درست بیان کنی ؟پولی چیه . گوه خورده هر کی فک کنه . نه میام برینن بهم تازه بدنمم در اختیارش بزارم براش بچه هم بیارممم . من حتی کارهای خونه هم انجام نمیدم

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧