2777
2789
عنوان

شوهرم پول نمی‌ده بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 21 پست
یا باید با چاخان وسیاست از طرف پول بگیری یا با اخم وتخم و قیافه گرفتن ،مو ظف که هزینه کنه در حدتوانش ...

بدم میاد با منت یک کار برام بکنه یا پولی بده نهایت سالی یکبار یهو دو سه تیکه وسیله خونگی می‌خره دیگه نمیخوره تا سال بعدش هرچی هم با خوبی اینا گفتم یا دعوا جوابم اینه تو فقط خودت میبینی من خرج خونه میدم خرج ماشین   خرج مهمون  قبض رو میدم وسایل خونه تعمیر و تعویض میکنم دیگه نمی‌رسم  اینا رو با داد میگه جوری که من دیگه میگم نخواستم 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
یعنی چی این حرفت بلد نیستی درست بیان کنی ؟پولی چیه . گوه خورده هر کی فک کنه . نه میام برینن بهم تازه ...

شوهرم یبار اینو به من گفت منظوری با تو ندارم شرمنده بد برداشت نکن یبار منم اینجوری کردم اون گفت تو پولی هستی برا پول تن فروشی می‌کنی برا همین میگم شوهر تو اینجور نمیگه 

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم یبار اینو به من گفت منظوری با تو ندارم شرمنده بد برداشت نکن یبار منم اینجوری کردم اون گفت تو پ ...

اهان نه گلم من به شماها میگم وگرنه خیلی بی سیاستیه به شوهر همچین حرفی بزنی . ولی عزیزم بهت پول نمیدهه توام باهاش رابطه نداشته باش . ی روز کهه داره منفجر میشه اون موقع پول بخوای بهت میدههه . 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

اهان نه گلم من به شماها میگم وگرنه خیلی بی سیاستیه به شوهر همچین حرفی بزنی . ولی عزیزم بهت پول نمیده ...

امتحان میکنم اما اون خیلی مغروره وقتی بگم نه دیگه تا ده روز قهر می‌کنه هیچکدوم از وظایفش انجام نمیده

بدم میاد با منت یک کار برام بکنه یا پولی بده نهایت سالی یکبار یهو دو سه تیکه وسیله خونگی می‌خره دیگه ...

خوب مسلما شاغل بودن خیلی بهتره واین که آدم دستش تو جیب خودش باشه ولی به همچین آدمی می خوره که به حقوق شما هم چشم داشته باشه بالاخره شما خدمتکار خونه که نیستی موظف در حدتوان ودر حد حقوقی که داره یه مقداری برای شما ماهیانه بده وبرای شما ارزش قایل شه زنی که خرج نداره ارج هم نداره اولش شاید با غرو لند و دعوا بده بعد میشه وظیفه ،مرد باید عادت کنه،وگرنه جیبش که پرپول بشه فیلش یاد همدستون می کنه

اهان نه گلم من به شماها میگم وگرنه خیلی بی سیاستیه به شوهر همچین حرفی بزنی . ولی عزیزم بهت پول نمیده ...

این راهکار برای همه جواب نمیده بعضی اقایون غرور دارن وطبعشون گرم هم نیست، میبینی اصلا سمتت نمیان،واین که شاید به سمت خطا برن ،اینقدر که بیرون انواع واقسامش هست میبینی منتم نمی کشه میره جای دیگه خودشو سرگرم می کنه

خوب مسلما شاغل بودن خیلی بهتره واین که آدم دستش تو جیب خودش باشه ولی به همچین آدمی می خوره که به حقو ...

نمی‌دونم چرا عادت نمیکنه اما تا ب حال ندیدم چشمش دنبال پول من باشه من یک مقداری از خودم پول دارم خرج میکنم نمیگه به من بده اما می‌دونه که من دارم دیگه نمی‌ده گاهی شده گفتم میخام فلان کار کنم پول بده میگه خودت داری