2777
2789

ازدواج که کردم 2 ماهی 3 ماهی یبار میان خونم بعد توقع داشتن من هر روز برم وقتی هم میرفتم بدتر پشیمون میشدم که چرا تو خونه خودم نموندم و اومدم اینجا مثلا با شوهرم میرفتم نه ناهار درستی میزاشتن جلوت نه شم خوبی همش تخم مرغ 

یا مثلا بی احترامی میکردن ماشین نمیزدن اونور شوهرم ماشین بیاره تو 

دیگه بخاطر همین 2 ماهه نرفتم اونجا هر چی زنگ میزنن بیا نمیرم 

بعد ازدواجم انگار بچشون نبودم باردار شدم یبار مامانم نیومد خونم تو کارام کمکم کنه یبار نگفت چیزی دلت کشیده برات درست کنم 

بچم دنیا اومد یه جوراب هم براش نخریدن بعد الکی تظاهر میکنن دخترمو دوس دارن هی زنگ میزنن بیارش 

2 ساله ازدواج کردم یبار نشده مامان بابام بپرسن چیزی لازم نداری پول داری از زندگیت راضی هستی چیزی داری برا خوردن و..... هیچ هیچ هیچ بعد ازدواج دیگه انگار بچه شون نبودم بعدم هی هر روز زنگ میزنن منم دیگه حوصله ندارم که ج بدم چیکار کنم تو عقد و نامزدی هم خیلی اذیتم کردن زجرم دادن خیلی تحت فشارم گذاشتن همش تحقیر و نیش کنایه و... دیگه دلم نمیخواد باهاشون در ارتباط باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط منم همینه.با این تفاوت که زنگ میزنن برو فلانی اومده فلان جا ببرش خونه فامیل هست!! خب به عنم که فامیله تا وقتی اون شهر بودم هیشکی محل ننیذاشت حالا که فرار کردم از دستشون دم به دقیقه میان این شهر و‌توقع مهمانی و پذیرایی دارن. خانواده مم وقتی میرم ساعت اول خوبن بعدش اشکمو در میارن.

مامانم هر روز زنگ میزد دیگه فوت شد ولی خواهرای اشعالم که من بچه هاشون و شب و روز نگهداشتم سالهااا بچه دار شدم نگفتن تو مرده ای یا زنده منم دورشون خط کشیدم روزای سخت برای اوناهم میرسه من خودم میکشم کنار خواهرم شب و روز تو کافه ها رستورانا میچرخید تو نوزادی بچم یه سر به من نمیزد من چه خوبی های بیشماری که بهش نکرده بودم تو مجردی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من نمی‌دونم تو از اون خواهر برادرایی یا نه بعضیا واقعا شورشو در میارن اصلا رعایت اون خواهر برادر مجرد نمی‌کنند

من که به ستوه در اومدم از دست خانواده های داداشام و بچه هاشون همیشه اینجان منم نیاز به تنهایی استراحت یا اصن با زنداداشام راحت نیستم و خیلی چیزای دیگه ولی مجبورم احترام بزارم و تحمل کنم فقط من این وسط اعصابم داغون شده کاش بمیرم که کل زندگی من تکراری شده

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂

به من زنگم نمیزنن که دلمون برای بچه هات تنگ شده😆

🤣🤣🤣🤣هم دردیم خواهر ولی من پر روتر دیگه خونم و آوردم دیوار به دیوار که هرروز بچم و نگه داره 😁😁😁

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من نمی‌دونم تو از اون خواهر برادرایی یا نه بعضیا واقعا شورشو در میارن اصلا رعایت اون خواهر برادر مجر ...

اتفاقا اونا که همیشه هستن احترامشون رو نگه میدارن چون میترسن ازشون خواهرم نزدیکشونه گاهی شب هم میمونن اونجا هیشکی هم جرات ننیکنه چیزی بهش بگه نهایتا پشت سرش بیان پیش من بگن اسایش نداریم از دستش. ولی در عوض من رو توی روی خودم قهوه ایم میکنن😀

میفهمم خیلی سخته 

منم تقریبا اینطوری بودم، اینقدر کم توجهی و بعضا بدون اینکه متوجه باشند تحقیرم کردند ولی ارتباطم رو حفظ و به اندازه دارم

میدونی رگ و ریشه ی آدمن ..منشا حیات آدمن ... روحمون پیوند داره و اگر ارتباطمون با والدین قطع بشه بخشی از روح رو از دست دادیم و ارتباطمون با عالم هم دچار مشکل میشه و بازتاب بدی توی شئونات مختلف زندگیت خدایی نکرده داره این رو من یا علمای دینی فقط نمیگیم بلکه حتی روانشناسان غربی هم بهش رسیدن

.باید بپذیریم که همین هستن و ما فقط خودمون رو میتونیم مدیریت کنیم که کمتر آسیب ببینیم 

بنابراین توصیه میکنم اصلا به قطع ارتباط فکر نکن

اتفاقا اونا که همیشه هستن احترامشون رو نگه میدارن چون میترسن ازشون خواهرم نزدیکشونه گاهی شب هم میمون ...

درست نیست کارشون 

۰۴/۷/۶چقدر مضلومانه پر کشیدی شاید اگه من اون شب کنارت بودم و به حرفت گوش داده بودم الان زنده بودی :) دلم برات تنگ شده‌  آخه تو مثل خواهرم بودی 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂