2777
2789
عنوان

بیایید کمکم کنید خیلی حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی الان من خیالم راحت باشه

آره آروم باش عزیزم چن ساعته دیگه شدت اعصاب خوردیت میاد پایین دانلود کن بشین گوش بده مغزت آروم و درگیر چیزای جدید میشه خدا مهربونه ناراحت نکن خودتو ولی راس میگن اون پادری هم خوبه همیشه جلوی سرویس باشه میدونی گلم وسواس خود آدمو له میکنه نمیدونم بچه داری یا نه ولی الان شوهرتون کنترل کردی درس شد بچه رو چیکار میکنی مهمونو چیکار میکنی آدم نمیتونه همه چیزو کنترل کنه اعصابش بدتر میریزه بهم پس سعی کن شل کنی و آرامش بزندگیت برگردونی  

آره آروم باش عزیزم چن ساعته دیگه شدت اعصاب خوردیت میاد پایین دانلود کن بشین گوش بده مغزت آروم و درگی ...

بخدا من نابود شدم ولی بازم دست از سرم برنمیداره دیسک گرفتم، زانو درد ،پیر شدم دست وپام خشک شده بواسیر گرفتم از بس زور زدم ۷کیلو وزن اضاف کردم بخدا اگع میدونستم اینقدر اذییت میشم هیچ وقت ازدواج نمیکردم همون تو خونه بابام بهتر بود 

آره آروم باش عزیزم چن ساعته دیگه شدت اعصاب خوردیت میاد پایین دانلود کن بشین گوش بده مغزت آروم و درگی ...

پادری دارم آلام چکار کنم بخدا م دارم گریه میکنم بخدا کمکم کنید 

بخدا من نابود شدم ولی بازم دست از سرم برنمیداره دیسک گرفتم، زانو درد ،پیر شدم دست وپام خشک شده بواسی ...

همین طوره عزیزم وسواس چه روحی چه جسمی آدمو پیر میکنه ولی اونجوری دیگه رشد نمیکردی بنظرم قرار بوده بهتربشی که ازدواج کردی حالا هرچی موقعیت اینجوری برات پیش بیاد به مرور میبینی اصلا مثل قبلترش که اتفاق نیفتاده بود یا حتی بار اول خیلی ریلکستر میشی پس نگو کاش ازدواج نمیکردم خودتو نجات بده حتی شده ده درصد بخدا خوب میشی سعیتو بکن میگم خودمم درگیرما ولی وقتی ولش میکنم کلا زور بگه بهم مریضتر میشم باید خودت گوش وسواس بپیچونی

پادری دارم آلام چکار کنم بخدا م دارم گریه میکنم بخدا کمکم کنید

دانلود کردی اونیکه گفتم بشین گوش بده گریه هاتو کردی دیگه گلم بسه الان داری اضطرابو تحمل میکنی آفرین گفتم گلم سعی کن بری پیش یه روانشناس کاربلد و باوجدان که با درمان شناختی رفتاری مشکلتون حل کنه جانم.

دانلود کردی اونیکه گفتم بشین گوش بده گریه هاتو کردی دیگه گلم بسه الان داری اضطرابو تحمل میکنی آفرین ...

مرسی عزیزم ،میگم تو منو خوب درک میکنی میشه یبار دیگه من الان با خونه چکار کنم هرکاری تو بگی انجام کاری به نظر بقیه هم ندارم 

ببین الان یه هفته پیش دوست همسرم تصادف کرده بود و همسر من همون موقع پیشش بوده خون تو آستین و کمر بلوز بود البته میگف تو مغازه رنگ گاری هم داریما ولی من حس کردم خونه لباسشو عوض نکرد تا اینکه جمعه لباسشو انداخت تو کهنه شوری که فقط لباس کاراشو میندازه گفتم یبار با آب سرد بزار بمونه بعد بشورتشون تو اون هفته چن بار یادم افتاد اعصابم خورد میشد چن دیقه بعد یادم میرفت اگه قبلا بود یه دعوای اساسی داشتیم ولی خب الان آرومتر شدم بعدش هم الان که فکر میکنم میبینم لباس شسته و تمیز دوباره پوشیده رفته سرکار خب؟الان اگه اون روز کامل کنترلم از دست میدادم و یه دعوای اساسی پیش میومد که شاید نتیجش هم غیرقابل برگشت بود چی میشد خب الان من اصلا شرایط هفته پیشو ندارمو آرومم پس اینا همشون گذری هستن میگذرن و البته واسه دفعه بعد کمکی محسوب میشن صد درصد دفعه بعد همچین اتفاقی بیفته میگم خب دفعه پیش چیشد مگه شسته شد تموم پس این دفعه آرومتر هستم.

مرسی عزیزم ،میگم تو منو خوب درک میکنی میشه یبار دیگه من الان با خونه چکار کنم هرکاری تو بگی انجام کا ...

همین پیامارو چندبار بخون عزیزدلم بخودت امید و آرامش بده هیچ کاری نکن فقط صلوات بفرست و بشین قشنگ دانلود کن سخنرانی وسواس دکتر حبشی ۴تا هست گوش بده

همین پیامارو چندبار بخون عزیزدلم بخودت امید و آرامش بده هیچ کاری نکن فقط صلوات بفرست و بشین قشنگ دان ...

ببخشید من از بقیه پیامت چیزی دستگیرم نشد میشه فقط بگید من با خونه چکار کنم ببخشید من فقط الان شما رو قبول دارم 

ببخشید من از بقیه پیامت چیزی دستگیرم نشد میشه فقط بگید من با خونه چکار کنم ببخشید من فقط الان شما رو ...

هیچی خونه رو ول کن کاری نکن باهاش بزار بمونه چون مطمئن هستی که اون سیاهه مدفوع حتما؟؟؟؟

ببخشید من از بقیه پیامت چیزی دستگیرم نشد میشه فقط بگید من با خونه چکار کنم ببخشید من فقط الان شما رو ...

چرا متوجه نشدی میگم من نسبت به قبل بیخیالتر شدم خون تو لباس شوهرم بود ولش کردم الان همسرتون چیزی نمیگن سر این وسواس دعواتون نمیشه طعنه نمیزنن؟؟