2777
2789
عنوان

چرا اوردن بچه دوم برام عین کابوسه

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی هم خدا بهم نداده.پیامم بی ربطه ..ولی من یکی بیارم دومی را دیگه نمیارم

ایشالا زودتر خدابهت نظرکنه اولش ادم همینو میگه ولی بعدش وقت میبینه بچش تنهاست وممکنه دراینده هیچ هم خونی نذاشته باشه دلش میلرزه مخصوصا وقتی بچه خودش میگه چرا همه داداش یاابجی دارن ولی من تنهام

اشتباه میکنی بچهای بعدی خیلی راحتترن..اشتباه کردین که اینقدر فاصله انداختین دوست من ۲۴ سالشه ۴ تا بچه داره بخدا کمتر منی که یکی دارم بشین پاشو میکنه باهاشون و کلا راحته بچها فقط باهم سرگرمن اصلا کاری به این ندارن😂

اگه بتونی خودت و همسرت و بچه‌ات را قانع کنی به تک فرزندی به نظرم بهتره من خودم بچه‌ی دوم را به اصرار همسرم و پسرم باردارم همین الان تو بارداری اینقدر اذیتم که میگم کاش گزینه‌ی غلط کردم داشت

منم ۳۰ شرایطم مث توئه توی دوراهی بدی گیر کردم،و جالبه بچم ناراحته ک تنهاس از طرفی شوهرم مسئولیت پذیر ...

شوهر منم فقط توفکر کوهنوردی وپیاذه روی وگشت وگذارخودشه پسرمم دست تنهابزرگ کردم فقط براخوردوخوراک ومایحتاج برامون کم نمیزاره ولی هیچ کمکی نمیکنه

منم یکی دارم ۱۳سالشه و برا دومی ۸سال اقدامم و نشد ولی قبلا خیلی دوست داشتم یکی دیگه بیارم ولی مدتیه به سختیاش فکر میکنم میگم بهتر که دومی رو ندارم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اشتباه میکنی بچهای بعدی خیلی راحتترن..اشتباه کردین که اینقدر فاصله انداختین دوست من ۲۴ سالشه ۴ تا بچ ...

نمیدونم خیلی میترسم چون همسرمم شغل ازاده صبخ میره شب میاد علنا هیچ کمکی ندارم پسرمم خودم دست تنهابزرگ کردم انگارباردوتابچه به سختی رودوشمه

نمیدونم خیلی میترسم چون همسرمم شغل ازاده صبخ میره شب میاد علنا هیچ کمکی ندارم پسرمم خودم دست تنهابزر ...

با دوتا بچه بسیار محدود تر میشی 

منم همسرم کمک نمیکنه صبح تا شبم سرکار تعطیلات فقط خونه باباش 

من ک قید بچه دوم زدم 

من هنوز باردارم بچه اولی رو. قبل ازدواج به شوهرم‌میگفتم من دوس دارم بچم خواهر برادر داشته باشه اما الان

ولی خب سه ماه اول پارههه شدم از تهوع و ویار

غلط بکنم بچه ی دیگه ای بخوام بیارم. تازه هنوز عوارض بعد زایمانو نچشیدممم

ولی همین اولی و اخری خواهد بود