2777
2789
عنوان

مامانم رفته نظافت پولشو بهش نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 34 پست
نمیدن که

نمیدن داخل نره ....همون اول قبل از کار کردن طی کنه ....اون حروم لقمه هم خدا جوابشو میده چنان ضرر بش بخوره که بفهمه چون حق آدم مظلوم خورده 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدن داخل نره ....همون اول قبل از کار کردن طی کنه ....اون حروم لقمه هم خدا جوابشو میده چنان ضرر بش ...

از یطرف پول اینو میخوره از یطرف صدتا مریضی دارع میبره میده دکتر 

ریه هاش مشکل داره همش سرفه میکرده 

قلبش مشکل داره 

روماتیسم داره

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

عزیزم از این عوضیا هرچی بگی برمیاد انشاالله جوابگو دل شکسته مادرتم بتونن باشن بعضیا خیلی بی وجدانن

بخدا خیلی دلم گرفته😭😭😭😭

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️