2777
2789
عنوان

مامانم رفته نظافت پولشو بهش نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست
ساعتی ۱۵۰ هست کارگری که کارش رو درست انجام داده باید پولش رو دقیقا بعد اتمام کار داد

کرج ۲۵۰/۳۰۰ تومن هست 

منطقه به منطقه متفاوته قیمتا 

با این حال مامانم گفت عیب نداره ۲۰۰ بده زنه گفته ندارم . زنه مریض بوده وسواسی بوده مشکل قلبی داشته مامانم دلش سوخته گفته عب ندارع پول میدی به دکتر کمتر میدم ازت ۱۵۰ گرفته 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش پول حلال درمیاره که ابروش حفظ بشه بعد بره دادو هوار؟اسی خدا جای حق نشسته عزیزم نگران نباش

خیلی غصه میخورم بغض سراسر وجودم و گرفته 

آخه چقدر سختی و عذاب

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

مامانم گفت ساعتی ۲۰۰زنه گفت دستم خالیه مامانم گفت عیب نداره ۱۵۰ بدید بهم اونم گفت باشه بعد کار میدم ...

دستش خالیه خب خودش خونشو تمیز کنه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اول باید پولشو بگیره بعد یا تا نگرفته نیاد از خونه هه بیرون

عزیزم نمیدن میگن کار کن بعد 

از طریق شرکتها بره اینطوری بهتر

شرکتا نصفشو خودش میبرن

از این حروم خورا زیاد شده باید قبلش حتما مبلغو معین کنه بعد مامانت مگه زیر نظر شرکت نرفته برا نظافت ...

نه زیرنظر شرکت نبوده معرفی کردن