2777
2789
راه برگشتی نیس بنظرت؟ یه مسیر تازه

هست

ولی دوسال از عمرم حروم شد میخوام اگه بشه انصراف بدم

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج اشتباهبچه های عزیزی دارم ولی برمیگشتم کلا ازدواج نمی کردمتاپیکت خیلی ذهنمو مشغول کرد

ببخشید اگه ناراحت شدی خدا حفظشون کنه آینده روشن اونا جبران کنه برات

رشتت چیه؟

مشاوره

اگه کسی روابط اجتماعی خیلی بالایی نداره و درونگراست اصلا پیشنهاد نمیکنم

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

من برگردم عقب موقع ازدواج دیگه زیاد مراعات نمی کردم چه در مورد همسرم چه خانواده اش. زیاد که از خواسته هات کوتاه بیای بعد یه مدت نامرئی میشی برا همه الکی هم که شده باید توقع داشته باشی

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!