2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاورهاگه کسی روابط اجتماعی خیلی بالایی نداره و درونگراست اصلا پیشنهاد نمیکنم

دقیقا من شنیدم میگن حتی از پیام نورم تو این رشته میشه موفق شد 

ولی من خودم درونگرام واسه همین اصلا توی انتخاب رشتم نزدمش

دقیقا درسته ارزش آدم نادیده گرفته میشه

بله آدم باید همیشه خودش رو اولویت قرار بده و رویایی فکر نکنه همه آدما قدرشناس نیستن

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
دقیقا من شنیدم میگن حتی از پیام نورم تو این رشته میشه موفق شد ولی من خودم درونگرام واسه همین اصلا تو ...

رشتش خیلی آینده خوبی داره ولی نه برای هرکسی

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

اشتباه نرفتم به طبع هم گاهی مسیر زندگی مورد پسند من نیست و خواه یا ناخواه باید از این مسیر یک طرفه بگذرم و یک جور جبره ولی خب من اولین باره دارم زندگی میکنم طبیعیه تجربه نداشته باشم و خیلی از کارها رو درست انجام ندم در هر صورت چی بوده تجربه شده

اشتباه نرفتم به طبع هم گاهی مسیر زندگی مورد پسند من نیست و خواه یا ناخواه باید از این مسیر یک طرفه ب ...

درسته ولی ذات انسان پشیمونی ام هست گاها دلش میخواد شرایط رو تغییر بده و به عقب برگرده 

درسته ولی ذات انسان پشیمونی ام هست گاها دلش میخواد شرایط رو تغییر بده و به عقب برگرده

نمیدونم حقیقتش من فکر میکنم تغییر گذشته خب قطعا ناممکنه و سودی به حالم نداره اتفاقی که افتاده دیگه افتاده تنها کاری که میتونم بکنم اینه درس بگیرم و برای آینده تلاش کنم که بعدا نگم کاش و اشتباهات بیشتری نداشته باشم

نمیدونم حقیقتش من فکر میکنم تغییر گذشته خب قطعا ناممکنه و سودی به حالم نداره اتفاقی که افتاده دیگه ا ...

درسته جز درس گرفتن و تجربه کار دیگه نمیشه کرد 

مگه چیشد تو عروسی دوست داشتی بگو🥲

یه دعوای خیلی خیلی بد شد تو راه عروسی ،من ازشدت ترس از اون دعوا ترس بیرون رفتن از خونه و استرس و افسردگی و هزارتا بیماری دیگه گرفتم 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!