2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام وقتتو تو بازه ای ک میاد خونه بزار در اختیارش

اول تکالیفو بنویس انجام بده

بعد املا رو بنویسه اگر حتی معلم نگه املا _خط های املا رو زیاد بگو نگو خسته میشه فلان بمان

تموم ک شد یکساعت استراحت

حالا برو گوگل سرچ کن ازمون هر فصل درس

بنویس ی برگ تو دفترش بده حل کنه

بعدم روخوانی قران و فارسی

فقط اینجوری بالا میاد 

فقط پذیرش پذیرش پدیرش. بپذیر که مسیر سختی رو شروع کردی و قرار نیست فعلا راحتی و آرامش مثل قبل داشته باشی. دیگه هر سختی ای برات راحت میءذره . و اینو بدون زمان زود میگدره یه روزی دلت واسه همین روزا یه ذره میشه . سه ماه اول خیلی سخته بعد هرچی پیش میری بهتر میشه . شش ماه بشه دستت ازادتر میشه یه سال بشه خیلی بهتر میشه عزیزم . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

تمام وقتتو تو بازه ای ک میاد خونه بزار در اختیارشاول تکالیفو بنویس انجام بدهبعد املا رو بنویسه اگر ح ...

این خانوم به نظرم نوزاد داره و منظورش بچه اول بود نه کلاس اول . اما راهنماییتون خیلی زیاد به درد من خورد عزیزم 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

فقط پذیرش پذیرش پدیرش. بپذیر که مسیر سختی رو شروع کردی و قرار نیست فعلا راحتی و آرامش مثل قبل داشته ...

میترسم :)) پشیمون شم

همه از بدیاش میگن ، رابطتت با همسرت فلان میشه ، خودت داغون میشی ، کاری نمیتونی کنی جایی نمیتونی بری

میترسم :)) پشیمون شمهمه از بدیاش میگن ، رابطتت با همسرت فلان میشه ، خودت داغون میشی ، کاری نمیتونی ک ...

اره عزیزم همه اینا هست اما همش به همسرت برمیگرده اگه واقعا مرد خوب و خوش اخلاق و با درکی هست بچه بیاری پشیمون نمیشی اما اگه بد اخلاق و ادیت کاره اصصصصلا بچه نیار که بیچاره میشی .