2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم مامانم فاطمه ست وقتی مجرد بوده یه خواستگار براش اومده بود بعد رفته بودن تو اتاق صحبت کنن پسره گفته بود میتونم نازلی صداتون کنم؟ 😶

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

مادرم پرستار میخواد حقیقت من ب کسی اعتماد ندارم .شنا با من ازدواج کن از مادرم پرستاری کن منم ب شما دست نمیزنم ماهیانه پول بهتون میدم .تا مادرم خوب شه بعد توافقی طلاق بگیریم؟

حالا کی بوده باشه خوبه؟

پسرخالم 

هیلاکم و کو شاریکی بی حاکم 

خودم که ن

اما یه سم بگم برگاتون بریزه...

دخترداییم میگه یکی از خواستگاراش بهش گفته که باید حقوقتو بدی من ، خرج داروهای مادرم بشه و توقع خونه و ماشین از من نداشته باشی😐😐

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

روز خاستگاری تو اتاق نشست گفت شما با تعداد 5 تا به بالا بچه که مشکلی ندارید ؟ تو اتاق گفتم بفرمایید ...

بنده خدا میخواسته لشکر تشکیل بده😂

شما هرچقدر هم ارزش دیگران را حفظ کنید، در نهایت آن‌ها طبق لیاقت و شایستگی خودشان با شما رفتار می‌کنند.

پدرم اجازه‌ی ورود هیچکدوم رو به خونه‌مون ندادن چون معتقدن من سنم کمه و کسی که برای دختر به این سن میاد خاستگاری مرد زندگی نمیشه 😂قسمت نشد ببینم‌شون چه برسه به خاطره

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

بحث خواستگار عتیقه شد یاد این افتادم ما همسایمون یه پسر داشت ک معلولیت ذهنی داشت 

دخترخالم چندروزی اومده بود خونمون اینم عاشق دخترخالم شد

دخترخالم مثلا 15 سالش بود همین حدود میشد ما میرفتیم تو کوچه این پسره هی میومد میگفت من دوست دارم اینم زاااار زاااار گریه میکرد 😅😅😅😅😅