عزیز_دل مدیر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2755 عنوان خانمهای شمالی برگ درختا زرد و قرمز شدن⁉️🍂🌿🍁 | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 49 پست خانمهای شمالی برگ درختا زرد و قرمز شدن⁉️🍂🌿🍁برای آخر هفته اگههههه بشههههه میخوایم بریم رامسر هوا سرده؟؟ مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :) دیروز | 13:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1377 عزیزم منم شمالی هستم مشکل اینه سطل زباله کمه یا اصلا نیس شهرداری باید بیاد روزایی که پیک مسافر هست ت ... اگر سطل زباله نباشه مسافرا نباید آشغالارو یه گوشه بذارن به جای پراکنده کردن
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2755 سبز سبز مثل تابستان آذر بیا سبز سبز آذر خیلی سرد میشه عزیزم؟؟ مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4021 سفر رفتی یا ماموریت گلی؟ ماموریت زورم کردن جای یکی دیگه کار انجام بدماولش قبول نکردمبعد گفتن اینجاست قبول کردم 😂 آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
قبرممم عضویت: 1397/06/11 تعداد پست: 10693 اون قضیه که میگم اونجا دوتا سطل بزرگ چرخ دار بود از اونا که شهرداری خالی میکنه میبرهآدم باید کور باش ... شاید پر شده بوده به هر حال آدم بی شخصیت هم هست ولی قبول کن خودمون هم به بهداشت محیط مون اهمیت نمیدیم من نیست کردم بعد از این شنبه ها با پسرم برم دور و بر خونه اشغال ها رو جمع کنم ولی اینا وظیفه شهرداری هست نه مردم
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2755 از دست مسافرا خیلی ناراحتم بعد میگن شمالیا مهمون نواز نیستنبه جز قضیه آشغال شب سر و صدا میکنن نمیذار ... کی میگه شمالی مهمون نواز نیستن همش ب خونگرمی و مهمون دوستی معرفن . من ک دوستشون دارم 🥰 مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1377 کلن ربطی به شمال نداره آدمای بی فرهنگ همه جا هستنتوو شمالی ترین جایِ تهران هم دوتا سطل هست یه مشت آد ... انشاالله همه مردم یاد بگیرن
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1377 شاید پر شده بوده به هر حال آدم بی شخصیت هم هست ولی قبول کن خودمون هم به بهداشت محیط مون اهمیت نمیدیم ... پر نبود خودم دیدم
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2755 ماموریت زورم کردن جای یکی دیگه کار انجام بدماولش قبول نکردمبعد گفتن اینجاست قبول کردم 😂 افرین . کار خوبی کردی . هم فاله هم تماشا 🤭🤗 مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4021 یه کامنت دیگه گذاشته بودم ترسیدم شناسایی شم پاک کردم یه جور دیگه میگمتوی یه مکانی دوتا سطل آشغال بزر ... من هر موقع میام شمال کمبود سطل زباله خیلی اذیت میکنه حیفه بین شهر ها و حتی توی شهر ها هم آشغاله شهرداریشون خوب نیست واقعا آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1377 کی میگه شمالی مهمون نواز نیستن همش ب خونگرمی و مهمون دوستی معرفن . من ک دوستشون دارم 🥰 ♥️🫂
ربکا0202 عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4021 افرین . کار خوبی کردی . هم فاله هم تماشا 🤭🤗 دقیقا😁 آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2755 ♥️🫂 🥰🥲 مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
ای_قشنگتر_از_پریا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 5684 انشاالله همه مردم یاد بگیرن خیلی طول میکشهشاید شاید نسلهای بعدی
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 1377 من هر موقع میام شمال کمبود سطل زباله خیلی اذیت میکنه حیفه بین شهر ها و حتی توی شهر ها هم آشغاله شهر ... کمبود سطل زباله باشه دلیل نمیشه که آشغالارو پراکنده کنن میتونن یه گوشه بریزناونی که تو جاده از پنجره ماشین پوشک بچه میندازه بیرون چی😂 میتونست تا مقصد توی مشما نگهداره