2777
2789
عنوان

خانمهای شمالی برگ درختا زرد و قرمز شدن⁉️🍂🌿🍁

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 49 پست
عه خوش ب سعادت چشم حتما عزیزم

یه کامنت دیگه گذاشته بودم ترسیدم شناسایی شم پاک کردم یه جور دیگه میگم

توی یه مکانی دوتا سطل آشغال بزرگ چرخ دار بود ولی مسافرا زمین رو پر آشغال کرده بودن

نمیدونم تو شهر خودشونم از این کارا میکنن یا نه

الان اونجای ؟؟وای چ سرسبزه من میخواستم برگا زرد شده رو ببینم 😂

آره دیگه

بهت ک گفتم

تو ماشینم 😂😂😂

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کامنت دیگه گذاشته بودم ترسیدم شناسایی شم پاک کردم یه جور دیگه میگمتوی یه مکانی دوتا سطل آشغال بزر ...

کلا باید فرهنگ و شعور سفر رفتن داشت . جاهای تفریحی و تاریخی و طبیعت 

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

یه کامنت دیگه گذاشته بودم ترسیدم شناسایی شم پاک کردم یه جور دیگه میگمتوی یه مکانی دوتا سطل آشغال بزر ...

از دست مسافرا خیلی ناراحتم بعد میگن شمالیا مهمون نواز نیستن

به جز قضیه آشغال شب سر و صدا میکنن نمیذارن بچه‌ها بخوابن که فرداش مدرسه برن،جلوی در خونه چادر میزنن کنار نمیرن حال میده با ماشین از رو وسایلاشون رد شی😂 یا میان گاو و گوسفند ما رو کتک میزنن بعد شاکی میشن که چرا سگمون دنبالش داده

عزیزم منم شمالی هستم 

مشکل اینه سطل زباله کمه 

یا اصلا نیس 

شهرداری باید بیاد روزایی که پیک مسافر هست تند تند خالی کنه سطل ها رو 

محلی که ما زندگی میکنیم حتی یه دونه سطل زباله نیس متاسفانه 

عزیزم منم شمالی هستم مشکل اینه سطل زباله کمه یا اصلا نیس شهرداری باید بیاد روزایی که پیک مسافر هست ت ...

اون قضیه که میگم اونجا دوتا سطل بزرگ چرخ دار بود از اونا که شهرداری خالی میکنه میبره

آدم باید کور باشه که اونارو نبینه رو زمین آشغال بریزه

از دست مسافرا خیلی ناراحتم بعد میگن شمالیا مهمون نواز نیستنبه جز قضیه آشغال شب سر و صدا میکنن نمیذار ...

شمالی ها خیلی هم گلن

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖

کلن ربطی به شمال نداره 

آدمای بی فرهنگ همه جا هستن

توو شمالی ترین جایِ تهران هم دوتا سطل هست یه مشت آدم بی فرهنگ زباله‌هاشونو توو باغچه کنار سطل روو زمین توو خیابون همه جا میندازن

تهران پر از مهاجره با کلی فرهنگ مختلف تربیت مختلف که دیگه نمیشه اصن براشون فرهنگسازی کرد چون فرهنگ پذیز نیستن