2777
2789
عنوان

کیا به مرگ فکر میکنن

85 بازدید | 17 پست

الان یهو رفتم تو فکرش..  خودمو تصور کرذم ک منو از همسر و بچه هام جدا میکنن به قبر میسپارن  خییلی سخته گریه امونم نمیده حالم یهو خییلی گرفته شد..  من نمیخااام از همسر و بچه هام جدا شم تمام زندگیمن..  رفتم بغل همسرم ایقد گریه کردم سبنش پر اشکا منه ولی دارو سرما خوردکی خورده غرق خواب..  کااش یکی پیشم بود  یکم حالم عوض شه 😭

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فکر میکنم و دلم میگیره 

واقعا مرگ غم انگیزه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

من یسری تا دم مرگ رفتم واقعا حس بدی بود اصلا نگران خودم نبودم فقط دوتا بجه هام جلو چشمام بودن و برا اونا گریه میکردم

و التماس دکتر میکردم من نمیرم منو نجات بده

خیلی بد بود خدا برا کسی نخواد

و الان خیلی وقتا که فکر میکنم از اون دنیا میترسم نکنه برم جای بدی نکنه حق الناس گردنم داشته باشم و برم

بارداری؟چرا به این چیزافکر می کنی؟انشاءالله هزار سال کنار هم باشین

نه عزیزم من مرگ همه عزیزامو. تصور کردم و تا صب گریه کردم  دست خودم نیس..  الان ک خودمو تصور کردم سختیش فقط جدا شدن از همسر و بچه هامن..  با اینکه پدر مادر داداشا و خانوادمو دوس دارم ولی بشدتتت وابسته همسرمم  

نه عزیزم من مرگ همه عزیزامو. تصور کردم و تا صب گریه کردم دست خودم نیس.. الان ک خودمو تصور کردم سخت ...

چی بگم خب دوسش داری دیگه🥰

به جای گریه کردن دعا کن کنار هم پایدار باشین تاااااا پیری 

گریه و غصه واسه مردن انرژی منفی داره خیلی بده دیگه اینجوری نباش

من یسری تا دم مرگ رفتم واقعا حس بدی بود اصلا نگران خودم نبودم فقط دوتا بجه هام جلو چشمام بودن و برا ...

اخ عزیزززم..  همه ما تصورش میکنیم وروز بعد یادمون میره انگار فقط یه خواب یا افسانس ک فکر میکنیم برا ما نیس برا بقیس..  ولی  وقتی فکر میکنم ک واقعی واقعی این اتفاق میوفته چ امروز چ فردا و جگرم خون میشه خیلی سخته..  خوشبحال کسی ک وابستگی به این دنیا نداره.. 

من هر روز غصه روزهای از دست رفته امو میخورم اینکه چطور می‌تونستم بهتر زندگی کنم ....تنها حس خوبی که این تفکرات میده اینه که دیگه مهم نیس دیگران چطور قضاوتت میکنن چون حاضر نمیشی حال و روزت رو بخاطر چرت وپرت های دیگران خراب کنی

می‌دونی چی بدترش میکنه اینکه من اعتقادی به دنیای دیگه ندارم ..منطقی بهش نگاه میکنم و میبینم که مرگ . ...

این خییییییلی سختره.. کاش اصلا یا دنیا نمبومدیم یا نمی مردیم..  با همه خوب و بدیاش  همیشه همبن دنبا بوذیم 

اخ عزیزززم.. همه ما تصورش میکنیم وروز بعد یادمون میره انگار فقط یه خواب یا افسانس ک فکر میکنیم برا ...

مرگ‌چیزیه که همه ی آدما تجربش میکنن 

یاد مرگ خوبه ولی نباید خودتو اینطوری درگیرش کنی بلکه جوری زندگی کنیم که با افتخار بمیریم (امیدوارم بشه و بتونم و اون دنیا شرمنده خودم و خدا نشم)

حضرت علی فرمودن جوری زندگی کنید که انگار همین فردا میمیرید و همچنین جوری زندگی کنید انگار صدسال دیگم قراره زندگی کنید

خیلی حرف توشه

و همچنین امیدوارم خدا عمر طولانی و باعزت به خودت و خانوادت بده و سالیان دراز باهم زندگی کنید

الان تنها کاری که می‌کنی مراقب باش سرما نخوری منظورم از همسرت هستش ....چون بعدش کلی اعصابت از خودت خ ...

ایقد حالم بده سرما خوردگی دیگه برام مهم نیس 😔