2777
2789

خرج چی مثلا ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی خورد وخوراک شهریه بچه

پس همسرت انتظار داره درآمد خودش به کجا بره ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

معمولابیشتراقایون همچین توقعی ازخانمشون دارن یه درصدی کاری به حقوق خانم ندارن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حق داری اگه وضعش خوبه تو خرج خودت کن کارای زیبایی بوتاکس لباس طلا بعدش کم میاری ازاون بگیر تا عادت ک ...

دقیقا همین کارهارو میکنم بعد بد اخلاقی ‌ناراحتی میکنه 

والا میگه که من ماهی پنجاه تا برا خونه دارم خرج میکنم ولی با حساب کتاب من زیاد داره میگه

خو بهش بگو اگر فکر می‌کنی خرج و مخارج خونه رو نمیرسونی 

خودت رو درگیر مخارج خونه نکن 

پنجاه رو بده من 

خودم مدیرت میکنم 

همه رو می‌رسونم اگر نیاز شد از خودمم میذارم😂

خب باید دید سیاست مالی شما و همسرتون چطوره 

ما هر دو همه حقوق رو میارم وسط و چیزی پنهان نمی‌کنیم یا پس انداز مخفی 

باید دید سیاست های مالی همسرتون چطوره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌