الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بااحترام به خوباش! خیلی بی صفت و خنجر از پشت به زن هستن،حداقل هر سه آبانی که میشناسم اینجور بودن،زبانی بسیار محبت بکن عشقم فدات بشم ولی به وقتش بسیار وقیح،سرد،حسود،سطحی،کینه ای،عقرب گونه،
فک کنم تو کل دنیا فقط اونه ک میتونه منو تحمل کنه🤣🤣
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
پنجاه درصد به روانشناسی ماه ها معتقدم بر این اساس میگم بیش از ۶۰درصد آبانی ها به شدت حسودن یعنی انقدر حسودن که حتی نگن هم میتونی بفهمی تو دلشون میخوان سربه تنت نباشه و بدجور بخوری زمین🤣باهرسه تا آبانی تو زندگیم سر همین موضوع بهم زدیم(پسر نبودن هیچکدوم)