2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سالن داشتم جمع کردم بهم بگوچه مدلی میخوای بزنی تابهت بگم دقیق فقط زودی بگو

دکلره میخام بکنم تا پایه آخر بشه سفید سفید توروخدا موادش بگو بهم 

دکلره میخام بکنم تا پایه آخر بشه سفید سفید توروخدا موادش بگو بهم

ببین برویه لوازم‌ارایشی معتبرکه فروشش سالنی باشه.

که موادخوب بده بهت بنجل نده جاخوب اگرقیمت مناسب وخوب میخوای لیلافیکس بگیر واگرمناسب ترمیخوای دومانسی

به این روشی که میگم بروهیچی نیمشه.دکلره اتوترجیحا ۳رنگ‌بگیر اگرنداشتن دورنگ موهاتوحجم وقدبگی خودشکن ...

دکلره اولت سفید باشه وبااکسیدان ۶درصدباشه وموادتودرست کردی درحد سس مایونزسفت باشه موادتویکجادرست نکنی اگردستت کند چون موادبعده یه ربع توکاسه اثرش کم میشه

به این روشی که میگم بروهیچی نیمشه.دکلره اتوترجیحا ۳رنگ‌بگیر اگرنداشتن دورنگ موهاتوحجم وقدبگی خودشکن ...

موهام تا شونه هامه 

چیا باید بگیرم پودر و اکسیدان 

دکلره اولت سفید باشه وبااکسیدان ۶درصدباشه وموادتودرست کردی درحد سس مایونزسفت باشه موادتویکجادرست نکن ...

موهتتودست اول ودکلره میکنی و ۴۵دقیقه صبرمیکنی بعد۴۵دقیقه موهاتوبشوری حتمااگرمیخوای اصلانسوزه.

بعدخشک‌کن موهات نم داشته باشه دست دوم دکلره اتودکلره ابی باکسیدان ۹بزن به موهات این سری ۲۵تا ۳۰دقیقه باشه اگرجنس موهات خوب باشه باهمین دودست پایه ۹ومیده

موهتتودست اول ودکلره میکنی و ۴۵دقیقه صبرمیکنی بعد۴۵دقیقه موهاتوبشوری حتمااگرمیخوای اصلانسوزه.بعدخشک‌ ...

ممنونم عزیزم 

موهام خیلی کم حجمه بنظرت برام چقدر در میاد قیمت این وسایل ها

پودر لیلافیکس یادومانسی بخر اکسیدان هرچی بهت دادن .مقدارشونشون بده بهت بگن

اگرپایه موهات خوب بودش واکی بودش یه رنگ مشکی بگیرشماره یک.

دوسانت رنگ مشکی کمی شامپو واکسیدان ۶درصد درحده دوقاشق غذاخوری بااب ولرم قاطی کن وقتی دکلره هاتوشستی بریزروموهات ددحدیک دقیقه ماساژبده سریع چشمی نگاه کنی اگرنقره ای شد خشکش کنی میشه یخی اگرخاکستری شدش خشکش کنی میشه نقره ای