2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر در چه حد راحتین و رفیقین

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 22 پست
اول خیلی خوبی کردم گفتم یعنی چی بعضیا میگن محل ندید بعد چند سال دیدم لیاقت ندارن کلا آدم حسابشون نمی ...

مثل همیم😂 حالا من میخوام یکم باهاشون کمتر خوب باشم اما درحد خودشون خوبی بکنم 

خودشونم خوبی میکنن ولی کم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوزم بعد ۳سال راحت نیستم.با اینک تو عقد هستم . هیچ وقت با لباس راحتی نبودم اونجا.حتی برای آب خور ...

افرییییین خیلی عالی رفتار کردی معلومه دختر زرنگی هستی

دو واحد جدا

خب خدا رو شکر باز خیلی بغرنج نیست...به بهونه های مختلف کم برو ...اولاش هم مثلا زنگ بزن و احوال بپرس که شاکی نشن چرا یه دفعه کم میری و میای ...مثلا من اگه بودم هرروز صبح میرفتم باشگاه بعد اومدنی یه دقیقه در خونشونو می زدم و همون دم در احوالپرسی می کردم و می گفتم دارم از بیرون میام خواستم یه حالی ازتون بپرسم اگرم اصرار کردن بری تو بگو زودتر برم بالا کارام مونده برای همسر ناهار درست کنم و ...کلا باید نرم نرمک و با سیاست کمش کنی 

اصلا بلد نیستمچون اجتماعی ام فکر میکنم باید سکوت رو من پر کنممیشه مصداقی بگی بعنی چجوری باشم

نه نیازی نیست پر کنی ...فقط لبخند روی لبت باشه که نگن برامون قیافه گرفته ...و  خیلی با احترام زیاد باهاشون حرف بزن مثلا حاج خانوم صدلش بزن ..فعلا رو جمع ببند و...