2777
2789

سلام هرچی سوال در موردش دارین بپرسید بلد باشم جواب میدم.

لطفا نیاید بگید خیلی میترسم چیکار کنم. چون یه پشت دهنی میخوابونم🤣 تنها راهش غلبه کردن به ترس با تمرین زیاده.

چون ممکنه خیلی سوال دوبل بپرسید بهتون بگم اصلااااااا دغدغه دوبل نداشته باشید به هیچ عنوان اهمیت نداره. بعدا جایی خواستید پارک کنید میری یه جای خلوت مثل آدم پارکش میکنین. البته اگه تهرانین چون اونجا همیشه شلوغه پس دوبل رو یاد بگیرین.

مهم نیست چند بار افتادین خود افسر قبولتون میکنه ببینه زیاد اومدین. چون اصلا آدم با یه مدت کوتاه یاد نمیگیره این امتحانا فقط فرمالیته‌ست.

من هر وقت مسیر مستقیم رو میرم همش فک میکنم ماشین روبرویی داره میاد سمت من.😱واسه همین ناخوداگاه خیلی با فرمون بازی میکنم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوبل مهم نیست ولی افسر دو بار من رو فقط بخاطر اینکه پارک دوبلم فاصله زیاد شده بود یک سری فاصله با دیوار بقلی افسر یکی فاصله با ماشینی که ازش پارک دوبل کردم زدم کرد در صورتی که ماشین قشنگ صاف شده بود

من فقط اومدم بگم 

گلی در خانه پدری

عاشق اسم پروفت شدم 

عالی 😂❤

نحوه تایپتم باحاله 

سلام هانی هستم‌😁                                                  ‌‌ از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد💆‍♀️            شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم 🧦                           شما میزارین گوشیتون خاموش شه؟! من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎😂

چه جوری دنده کم کنم

باید بدونی که دنده دو مثلا چهل تا سرعته و دنده سه شصتا سرعته. اگه توی محدوده سرعت شصت باشی نمیتونی یهو برگردی دنده دو . باید کلاچو بگیری ترمز اروم چند بار بزنی سرعت کم بشه بعد از سه بیای دنده دو. اگه هم میخوای زیادش کنی خب باید گاز بدی

سلام راستش من ۱۰سال بیشتره ماشین دارم ولی گواهی نامه ندارم دو بار هم آزمون دادم رد شدم

میخواستم ببینم واقعیت داره که سوالات آزمون رو یسریا دارن و میفروشن میخواستم ببینم شما اطلاعی دارید اگه واقعیت داره کجا میشه تهیه کرد البته جسارتی نکردم گفتم شاید بدونید و راهنماییم کنید

ممنون

من هر وقت مسیر مستقیم رو میرم همش فک میکنم ماشین روبرویی داره میاد سمت من.😱واسه همین ناخوداگاه خیلی ...

اشکال نداره طبیعیه. از بغل مسیر خودتو برو. یا سرعتت رو کم کن. فوقش میخوره بهت جریمه میده :))

سلام راستش من ۱۰سال بیشتره ماشین دارم ولی گواهی نامه ندارم دو بار هم آزمون دادم رد شدممیخواستم ببینم ...

بله سوالات آیین نامه هرگز تغییر نکرده و همیشه یه سوال پرسیده میشه. مثلا فرض کنید دویستا سواله و شما همه دویستارو حفظ میکنید اما توی جلسه آزمون از شما فقط بیستا سوال میپرسن. سوالات هرکسی با نفر کناریش فرق میکنه و همه از همین دویستا سواله.

احتیاجی نیست بخری . توی اینترنت سرچ بکنی هست. حتی اپلیکیشن هم داره توی بازار به اسم سوالات ایین نامه. ولی به اپلیکیشن اکتفا نکن. اگه بلد نیستی از کافینت بگو بهت بده

واقعا حرصم در اومده

اگه ماشین داری تو خونه باهاش تمرین کن و فاصله هارو رعایت کن. توی آزمونی که افسر میگیره خیلی مهمه این چیزا اما در کل توی واقعیت اونقدر چیز مهمی نیست. الان بری توی خیابون خیلیا با فاصله پارک کردن

من فدای خودتو قناریت بشم😍🤭😁

خدا نکنه 

زنده باشی قشنگم

قناریم دو سالی میشه رفته🥲

سلام هانی هستم‌😁                                                  ‌‌ از یه سنی به بعد قدم به نفع موهام کناره گیری کرد💆‍♀️            شبا که میخوابم جوراب هامو میزارم بالا سرم هم حشره دور و ورم نمیاد هم زودتر بیهوش میشم بهتر میخوابم 🧦                           شما میزارین گوشیتون خاموش شه؟! من قبلش خودم خاموش میکنم بفهمه رئیس کیه 😎😂