2777
2789
عنوان

سوالات در مورد رانندگی اگه دارید بپرسید🐥😁🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست
دنده برای اینکه جا به جا بشه احتیاج داره قبلش پاتو روی کلاچ بذاری.کلاچو که تا آخر خوب گرفتی دنده رو ...

سوالمو گمونم خوب مطرح نکردم من با دنده ۳ دارم سرعت میرم یه جا لازم میشه دنده عوض کنم هول میشم ماشین یه دفعه ریپ میزنه 

اسمم نظر همسرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوالمو گمونم خوب مطرح نکردم من با دنده ۳ دارم سرعت میرم یه جا لازم میشه دنده عوض کنم هول میشم ماشین ...

ببین من فکرررر کنم منظورت رو متوجه شدم اما مطمئن نیستم . بذار برات توضیح میدم ببین همینه یا نه . چون مشکل خودم بود.

مثلا من دنده دو بودم میخواستم برم دنده سه. گاز میدادم و وقتی دیدم احتیاجه و ماشین دنده میخواد کلاچو میگرفتم و دنده عوض میکردم. بعد کلاچو که ول میکردم یهو ماشین ریپ میزد.

اینجا باید وقتی دنده عوض کردی یهو کلاچو ول نکنی. همراهش گاز بدی که خوب توی دنده سه جا بیوفته و بعد اروم اروم پاتو بردار از کلاچ.

منظورت همین بود؟

مرسی از اینکه اینهمه برام نوشتی همین بود

باید زیاد تمرین کنی قلقش دستت میاد. توی بعضی ماشینا کلاچا سفتن توی بعضیا کلاچا خیلی شلن. پشت ماشین خودت که بشینی دستت میاد اما کلا راهش همینه که میگم. دیگه اینکه چه شکلی تنظیمش کنی چقدر باید اروم برداری با تمرین و تکرار دستت میاد وقتی کامل ترست بریزه