2777
2789
عنوان

گزینه دو

143 بازدید | 21 پست

من گزینه دو ثبت نام کردم بهم زنگ زدن گفتن چی قبول شدی من گفتم که علوم آزمایشگاهی قبول شدم گفتن عکس بیار من عکس نبردم هنوز براشون

به همه گفتم که پزشکی قبول شدم حالا اگر اونها این منو بنر کنن دروغم لو می‌ره 

چیکار کنم برم بهشون بگم اسمم رو نزنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم خرن مگه دروغ به این بزرگی بگی مسخرت میکنن مگه میشه نفهمند آخه

حالا شما صبر کن ببینیم میفهمم یا نه 

من تمام تلاشم رو کردم با وجود اختلاف های خانوادگی زیاد که حتی پدر مادرم تا مرز طلاق رفتن بابام چند سری منو از خونه بیرون کرده هی خواستگار میومد و خانواده اصرار دارن که ازدواج کنم با وجود دو تا خواهر کوچکتر که تو خونه شلوغ میکنن و نمی‌زارن آدم تمرکز کنه با وجود افسردگی خودم و مادرم تپش قلب خودم تنبلی تخمدان شدید و رفتن به دکتر برای رفع این مشکلات من تونستم طی شش ماه خوندن علوم آزمایشگاهی قبول بشم حتی یک سال کامل هم درس نخوندم 

الان هم دروغ گفتم تقصیر خودشون بوده که هی آدم رو سرزنش میکنن پارسال من پرستاری قبول شدم خالم به جا اینکه تشویق کنه گفت مگه چی قبول شدی میخوای بری زیر مردم رو تمیز کنی دیگه 

الان دیگه دانشگاه دولتی قبول شدن خودش افتخاره چه برسه به رشته 

وقتی از شرایط من خبر نداری اینجوری صحبت نکن عزیزم 

حالا شما صبر کن ببینیم میفهمم یا نه من تمام تلاشم رو کردم با وجود اختلاف های خانوادگی زیاد که حتی پد ...

ولی دقیقا منم تمام تلاشم کردم 

با مریضی و بدبختی درس خوندم 

اهرم مامایی قبول شدم 

ولی به هر حال دروغ به این بزرگی رو می فهمن مردم 

چیزی نیست که بشه قایم کرد

بعد علوم آزمایشگاهی آوردی 

با افتخار بگو 

چه اشکالی داره 

همینم پیرا پزشکی هست خیلیا نمی تونن قبول بشن 

حالا شما صبر کن ببینیم میفهمم یا نه من تمام تلاشم رو کردم با وجود اختلاف های خانوادگی زیاد که حتی پد ...

خالت چرت و پرتی گفته 

برو افتخار کن که پیرا پزشکی قبول شدی 

کسی هم چیزی گفت 

بگو ببخشید شما رشته خودتون چی بوده با حالت سوالی ؟

منم خیلی ها گفتن خیلی ببخشید مامایی سرت تو اونجایی مردمه ولی من برام مهم نیست چون اونا خودشون دیپلمم به زور گرفتن بعد به من اینجوری می گن 

به هر حال دروغ گفتن فایده ای نداره چون می فهمن 

هفت سال دیگه کی یادش هست من چی شدم

هفت سال دیگه کسی یادش نیست تو دکتر شدی یانشدی؟؟ حرفایی میزنیا...اطرافیانت که آلزایمر ندارن..خدایی نکرده ۹۰سال به بالا هم نیستن که بگی تا۷سال دیگه کی زنده کی مرده؟؟؟ 

پارسا پسرمامان😍
ولی دقیقا منم تمام تلاشم کردم با مریضی و بدبختی درس خوندم اهرم مامایی قبول شدم ولی به هر حال دروغ به ...

من خودم علوم آزمایشگاهی رو دوست دارم و با افتخار هم اینو همه جا میگم ولی مردم جنبه ندارن فکر میکنند هر کی میاد تجربی باید دکتر بشه 

مگه قراره همه دکتر بشن ؟ اصلا شما فکر میکنید که همه باید دکتر بشن درست قرار نیست که عقاید خودتون رو به زور کنید تو سر بچه مردم 

به هر حال منو خیلی اذیت میکنن و منم موقعی که لیسانس بگیرم می‌خوام که از اپل کنکور بدم و برم پزشکی بخونم 

میشه تاپیک جدیدم رو نگاه کنی نظرت رو بهم بگی