2777
2789
عنوان

گزینه دو

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 21 پست
حالا شما صبر کن ببینیم میفهمم یا نه من تمام تلاشم رو کردم با وجود اختلاف های خانوادگی زیاد که حتی پد ...

یعنی به حرف خالت نرفتی پرستاری؟یا تصمیمت رشته بهتری بود که نرفتی.... کدوم پرستار زیربیمارو تمیز کرده؟ 

پارسا پسرمامان😍
هفت سال دیگه کسی یادش نیست تو دکتر شدی یانشدی؟؟ حرفایی میزنیا...اطرافیانت که آلزایمر ندارن..خدایی نک ...

من با کسی در ارتباط نیستم اینایی هم که میپرسن چند تا آشنا هستم که من از این به بعد کلا نمیبینمشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به حرف خالت نرفتی پرستاری؟یا تصمیمت رشته بهتری بود که نرفتی.... کدوم پرستار زیربیمارو تمیز کرده ...

به حرف خالم موندم پشت کنکور چون همش مسخره می‌کنه آدم رو 

هر کاری میکنم مسخره می‌کنه منم باهاش الان یک سال هست که قهر کردم 

به حرف خالم موندم پشت کنکور چون همش مسخره می‌کنه آدم رو هر کاری میکنم مسخره می‌کنه منم باهاش الان یک ...

خب همون خالت اگر بفهمه علوم آزمایشگاهی قبول شدی بازم میگه( معذرت میخوام) همیشه با ادرار ومدفوع مردم سروکار داری..دیگه ادم نفهم باشه همیشه حرفی برای زدن داره.اگر گفتی پزشکی مطمئن باش میفهمه وبدترهم‌میشه..

پارسا پسرمامان😍
خب همون خالت اگر بفهمه علوم آزمایشگاهی قبول شدی بازم میگه( معذرت میخوام) همیشه با ادرار ومدفوع مردم ...

نه نمی‌فهمه چون هم اینکه باهاش قهر هستم و هم اینکه با مادرم شکایت کشی داره سر موضوعی و کلا قهر هستیم و دیگه هم آشتی نخواهیم کرد منم تا یکی دوسال دیگه ازدواج میکنم و کلا با فامیل هام قصد ندارم رفت و آمد کنم بعد از ازدواج چون خیلی دخالت میکنند و زندگیم رو بهم میزنند 

کلا دیگه با فامیل هام چه پدری چه مادری رفت و آمد نمیکنم 

نه نمی‌فهمه چون هم اینکه باهاش قهر هستم و هم اینکه با مادرم شکایت کشی داره سر موضوعی و کلا قهر هستیم ...

هنوز قوم وخویش رو نشناختی.اینقدر ازاین واون دروهمسایه پرس وجو وسوال پیچ  تا بالاخره بفهمه..توکه نمیخوای ازایران بری...تواقوام ما هرکی پزشکی قبول بشه  میپرسن کدوم شهر کدوم دانشگاه..حتی رفت وآمدهم‌نداشته باشن..بعداز چندسال از بقیه مثل مادربزرگ وخاله وعمه ودوست  میپرسن فارغ التحصیل شد؟ تخصص امتحان داد؟ کدوم بیمارستانه یامطبش کجاست..

پارسا پسرمامان😍