2777
2789

واقعا هم انگار من عضو خانوادم نیستم از هرنظر خیلی با همشون فرق دارم عیچکدومشونم حوصلمو ندارن یک ذرع ناراحت میشم دلم میگیره میام یکم حرف بزنم مامانم دادوبیدادمیکنه کشتی منو الان زنک میزنم داییت عموت درصورتی که خواهر برادرای دیگم یه عالمه مشکلات داشتن همه رو باصبوری مامات بابام تحمل میکردن ..چن بارم مامان بابام بهم گفتن ما اصلا تورو نمیخواستیم زعفروت میخوردم سقط بشی یا مثلا داداشم کتکم زد سراینکه گفت هرجا میری باخانومم برو گفتم نه بعد به خاطر کتکاش گریع میکردم میگفت میبرمت تیمارستان ازکتکاش چشام میخواس کوربشه رفتم پزشکی قانونی بابام گفت اگه شکایت کنی خودم میکشمت بعدش مامانم داییمو اورد همشون شروع کردن به بدگویی جلوی داییم داداشم میخواس مثلاکارشو توجیه کنه  چهارتا تهمت بهم زد چی کارکنم واقعا ؟ ۲۹سالمه و شاغل ..ازدواجم بااین شرایط اصلا نمیخوام ..ابرومو توکل فامیلم بردن اونقدر حالم بده کع به زور میرم سرکار میام خونه تو اتاقم فقط اشک میریزم هیچ امیدی ندارم زندگی کردن توی این دنیای ناامن باهمچین خانواده ای برام ترسناکه حس میکنم یه چن روز دیگع ازشدت ناراحتی تو خواب سکته کنم

تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک اصلا باهاشون صحبت نکنی در حد سلام علیک.

از سرکار اومدی هم برو اتاقت اصلا ن حرف بزن ن جواب بده.

کلاسی چیزی نمیتونی بری ک کمتر خونه باشی؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کاری ک میتونی بکنی اینه ک اصلا باهاشون صحبت نکنی در حد سلام علیک.از سرکار اومدی هم برو اتاقت اص ...

فعلا حالم خیلی بده دلم میخواد همش تو تختم باشم به زور میرم سرکار

ببین تو ک نمیتونی اونارو تغییر بدی ولی میتونی زندگی خودتو عوض کنی . خداروشکر وابسته مالی هم نیستی ک بخای زندونی بشی.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ببین تو ک نمیتونی اونارو تغییر بدی ولی میتونی زندگی خودتو عوض کنی . خداروشکر وابسته مالی هم نیستی ک ...

هوم خب باز بهم گیر میدن کجا رفتی کجا میری دوباره دعوا میشه

من ب عنوان کسی ک تجربشو داره بهت میگم خودکشی تو این سن خیلی کار اشتباهیه.اگر دور از جونت بمیری چند روزی همه ناراحتی میکنند بعدش از یادشون میره اصلا ی همچین کسی تو این دنیا بوده و ب زندگیشون ادامه میدن.بعدشم ببخشید اما همون داداشت ی چارتا دیگه برای توجیه میچسبون بهت ک حتما فلان کارو کرده بود ک خودکشی کرد.هیچکس بعد از مرگت نمیگه تو کارت درست بوده و فقط ب خاطر رفتارای اشتباه دیگران کم اوردی و همچین کاری کردی.اگرم ک قصر در بری و زنده بمونی تا اخر عمرت پیش خودت سر افکنده و سرخورده ای ک من چقدر ادم ضعیفی بودم ک تو این سن دست ب همچین حرکتی زدم.

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜

رگ

همین جوری ی دفعه چشمم ب تاپیکت افتاد گفتم بهت.من خودم این اشتباه و تو سن سی وپنج سالگی کردم .ی لحظه ی انه ادم ی تصمیم اشتباه میگیره اما بعد چند روز ک ب خودم اومدم دیدم چ کار اشتباهی کردم تو این سن اونم با داشتن ی دختر ۱۸ساله.این حرکت مال دوران ۱۵_۱۶سالگیه ک ادم از رو خامی انجام میده ن برای ی ادم بالغ.ب جای اینکه ب بچم قوی بودن یاد بدم.بهش ضعف بودن و کم اوردن و نشون دادم.

ب خر 🦓 الماسم 🪩 بدی باز یونجه میخواد،عزیزم اینجا دیگه بحث بحث لیاقته،اوکی 👍 مثل مگس🪰 ک ببریش بزاریش رو گل 💐باز میپره میره گه 💩 میخوره 🤣🤣🤣ب خدا دیدم ک میگم😜😜😜