2777
2789

من تجربه هیچکدوم ندارم

کدومش گوگولی ترو بامزه تره؟ 

من دختر دوست دارم ولی شوهرم وقتی فهمید دختره خیلی ناراحت شد پسر دوست داره عاشقشه

چون برادر نداشته

بم گفتن نود درصد دختره تو غربالگری

منم دارم براش لباس میخرم ممکنه اشتباه کرده باشن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا خودشونو واسه مامان شیرین میکنن

دخترا واسه بابا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

میدونی من نمیدونم چرا نسبت به بچه دختر حس منفی داشتم یا حس ترس چون خودم کودکی و نوجونی خوبی نداشتم پسرم به دنیا اومد دومی رو باردار بودم دوست داشتم اونم پسر باشه ولی خدا دختر داد بهم واقعا لذت دختر بی نهایت زیباست الان سومی رو باردارم واقعا دعا میکنم دختر باشه 

من خودم هیجکدوم

ترجیحا پسر

چون حوصله ناز وادا دخترا رو ندارم 

پسرم الان شیطونه میذارم دنبالش اونم با شمشیر وتیرکمون وتفنگ میذاره دنبالم همو میزنیم  ناراحتم نمیشه 

فکرکن اگه دختر بود من حوصله داشتم موهاشو ببافم؟ کتکش میزدم ک دیگ واویلا

دخترا لوسن واقعا من اعصابم نمیکشه

بعد از همه این ماجراها یادت باشه من نمی رفتم تو منو هل دادی!🙂💔

جفتشون خوبن ولی من ی دختر دارم یک سال و هفت ماهشه ی جوری دلبری میکنه دلت براش میره میاد لپشو میگیره جلو صورتت یعنی بوسم کن دخترا بامزه تر و شیرین تر هستن

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

منم تجربشو ندارمو بچه اولمه ولی ب نظرم هردو ب اندازه خودشون عزیز وگوگولین

درمورد سونوتون هم دختر احتمال خطا داره کاش صبرکنی برای غربالگری دوم تا کاملا مشخص بشه

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗