الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
اینو واسه اون دسته آدمایی میگم که پسر دوست دارن و دختر و پایین تر از پسر میدونن باید لیاقتشو داشته باشید که خدا بهتون دختر بده خیلیا لیاقت این فرشته ها رو ندارن
الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎
من خودم قبلا که مجرد بودم تصوزاتم همیشه صوزتی گوگولی بود برای بچه بعدا که مزدوج شدم و بچه پسر شد با دتیا عوضش نمیکنم و با دوستامون بیزون بودیم دختر داشتن دختره برام نقاشی کشیده بود مدام بغلم میکرد وقتی اومدم خونه گفتم وای اصلا حوصله دختر بچه رو طولاتی مدت ندارم
عزیزم فرقی نمیکنه هر دو شیرین هستند چون هدیه خداست
دعا کنید برای ما هم اگر صلاحه دختر باشه ممنونم
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403