2777
2789
عنوان

مگه میشه با لنز

98 بازدید | 18 پست

از لنز های رنگی زیبایی نه طبی آدم کسی نبینه 😂😂 یعنی آدم به اون گندگی جلوتر باشه نبینی ؟

بابا چرا بقیه خر فرض میکنید 😂😐

طرف آمده میگه ببخشید لنز گذاشته بودم ندیدمتون انگار با دسته کورا طرفه😂باشه تو راس میگی ماهم گوشامون مخملیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂مگه میشه ندید الا چشاش ضعیف باشه هرچند تا حالا لنز نداشتم که بزارم ببینم چجوری میشه دیدم🥲😁

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

آره عمم عروسی دختر داداشم گذاشته بود بدبخت هیچی نمی‌دید 

رفت بیرون آورد گفت آستیگمات به تمام معنا بودم همه رو حاله دار و مه آلود می‌دیدم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

آره ممکنه. من یه بار گذاشتم تو عروسی. به غلط کردن افتادم. قشنگ کور شده بودما. هیشکی باور نمیکنه. اما همون یه بار پشت دستمو داغ کردم!

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

کم پیش میاد ولی خیلیا حساسیت دارن 

سعی کن به جنبه مثبتش نگاه کنی

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

آره ممکنه. من یه بار گذاشتم تو عروسی. به غلط کردن افتادم. قشنگ کور شده بودما. هیشکی باور نمیکنه. اما ...

جالبه کسایی دیگه میدید فقط زد مارو از پله انداخت 😂😂ولی خب نمی‌دونم شاید مثل شما شده

می‌تونست وقتی نمی‌بینه همون جا بگه دربیارید انگار زوریه

نه لنز وارونه که میذارند اولش بد نیست بعد دیدت تار میشه

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

😂😂😂مگه میشه ندید الا چشاش ضعیف باشه هرچند تا حالا لنز نداشتم که بزارم ببینم چجوری میشه دیدم🥲😁

😂😂😂ضعیفه ولی خب جالبه کسایی که باب میلش بوده میدیده بقیه میزنهدبه حساب اونکه چشمام کور بود ندیدم افتادی هم به درک😂😐