2777
2789
عنوان

تا حالا دوستی داشتید که

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 67 پست
از دوست جماعت توقع رفاقت نداشته باش ذهنتو درگیر نکن بیخیالش شو

رفیق بودیم مثل خواهرم بود 

جواب کنکور اومده چیزی قبول نشده با اینکه سال دومش بود 

من ترم سه مامایی هستم الان 

اونم آرزویش کادر درمان بود 

از طرفی حسود هم بود کلا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تعریف کنی چرا و چه طوری باهم صمیمی بودید ؟

من خودم از بچگی تو ی کوچه توی مدرسه صمیمی صمیمی بودیم عقد کردم شوهرم گفت یا من یا اون البته چون اون دوس پسر داشت گفت حق نداری نگاشم کنی و منم انتخابم شوهرم بود 

شاید همسریا خانوادش منعشون میکنن 

خواهر دوستم بعد عقد شوهرش گفت از دوستت خوشم نمیاد نباید باهاش بری اینقدر این دوستش خوب بود و از دبستان رفیق بودن 

اگر رفتارهای خاصی نداری دلیل ش شاید این موارد هست 

من دوستی که بناله حسود باشه دورو باشه کنار میزنم 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من خودم غیب‌میشم

دقیقا چرا ؟

اینکه به مرور سرد بشی آره طبیعیه شاید با طرف حال نکردی 

اما اینکه هر روز باهم صحبت کنید و آخرین بازم که دیدمش خیلی با مهر و محبت رفتار کرد 

بعد یهو غیب بشی 

خب چرا 

شاید همسریا خانوادش منعشون میکنن خواهر دوستم بعد عقد شوهرش گفت از دوستت خوشم نمیاد نباید باهاش بری ا ...

نه بابا ازدواج نکرده می دونم 

مامانشم اگه مشکلی داشت از اول می گفت 

حسود و بنال که خودش بود 😂

بعد بار آخر که همو دیدیم خیلی با محبت بود رفتارش 

دیگه آدم بخواد قطع رابطه بکنه هم به مرور سرد میشه نه اینجوری

دقیقا چرا ؟اینکه به مرور سرد بشی آره طبیعیه شاید با طرف حال نکردی اما اینکه هر روز باهم صحبت کنید و ...

من بهشون میگم مثلا دارم روی یک کاری تمرکز میکنم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
اشتباه کرده باید میگفت حداقل من ب دوستام گفتم کنکور دارم تا بعدش باهاتون در ارتباط نیستم ولی اینکه ن ...

والا تو این دو سالی که ما باهم بودیم داشت واسه کنکور می خوند 

ولی هر روز باهم صحبت می کردیم 

بعدم می تونه بگه 

از طرفی من صمیمی ترین دوستشم 

دیگه هفته ای یه بارم نمی تونن رنگ بزنه 

والا من خودم کنکوری بودم فک نکنم به خاطر کنکور باشه 

من بهشون میگم مثلا دارم روی یک کاری تمرکز میکنم

آهان 

اونکه بگی اوکی هست 

منم حالم خوب نبود 

گفتم خوب نیستم ده روز نبودم 

همین دوستم یک ماه قبل کنکور تا کنکور نبود خب داشت درس می خوند