2777
2789
عنوان

ارشد روانشناسی(اسلامی)🤍🌱

112 بازدید | 25 پست

سلام و درود 

وقتتون بخیر🦋

با مدرک کارشناسی رشته غیر روانشناسی،

با مطالعه ی چه کتاب هایی (منابع درسی )

میشه در ارشد روانشناسی شرکت کرد؟

اگر هدف دانشگاه تهران یا دانشگاه های خوب باشه،

نیاز به چه رتبه ای هست،

اگر تجربه دارین،چند ساعت در شبانه روز مطالعه کردین؟

و کسی که میخواد ارشدروانشناسی شرکت کنه،

اینکه از رشته غیر مرتبط بیاد،آسون هست براش،منظورم میتونه خودشو برسونه؟یا بره از اول ۴سال کارشناسی رو بخونه؟میدونم سختی هایی داره به هرحال ۴سال کارشناسی داشته.

بنظرتون چه کتاب های خارج از دانشگاه بخونه

تا بتونه به بقیه خودشو برسونه،یا اطلاعات بیشتری از این رشته داشته باشه،اصلا چطور میشه تو این زمینه بیشتر و بهتر موفق بود؟تجربیات؟کتاب؟همکاری با کلینیک روانشناسی؟🌱

با عرض معذرت،نمیتونم بگم کارشناسی چه رشته ای خونده بودم🌱

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

سلام گلم

برای ارشد روانشناسی

چه گرایشی مد نظرته!؟

اگر گرایش بالینی عمومی میخوای

دانشگاه تهران

ک بیخیالش

باید گفت اگر تونستی ازاد تهران قبول شی

جاییزه داری

رتبه هم اصلا بگو ۵ 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه سرچ بزن توی نت کل جواب هاتو میگیری، برای دانشگاه دولتی باید جزو چهل نفر اول باشی چون کلا کشور ظرفیتش توی دولتی ها همینقدره، بخوای جای خاصی بری تک رقمی، البته طبق تحقیقات من، باید از طریق وزارت علوم آزمون بدی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلمبرای ارشد روانشناسیچه گرایشی مد نظرته!؟اگر گرایش بالینی عمومی میخوایدانشگاه تهرانک بیخیالشبا ...

سلام عزیزم ممنونم از وقتی که گذاشتین💚بله بالینی🌱

شما میدونین برای شرکت در ارشدش چه منابعی رو باید بخونم؟

سلام وقتتون بخیر

من کارشناسیم روانشناسیه الان هم‌متقاضی ارشد هستم

نیازی نیست ۴ سال کارشناسی مجدد بخونم (البته که اگر به لحاظ زمانی امکانش رو داشته باشید قطعا پایه تون رو خیلی تقویت میکنه ولی اگر هدفتون صرفا ارشد هست نیازب نیست ۴ سال مجدد برید روان بخونید)

گرایش روانشناسی اسلامی چندان گرایش محبوب و مورد توجه ای نیست اول چک کنید دانشگاه مد نظرتون این رشته رو داشته باشه چون محدوده

کنکور امسال اردیبهشت ۴۰۵ برگزار میشه و چون پیش زمینه ای از روانشناسی ندارید قبولی دولتی تهران خیلی سخت میشه

برای بالینی و عمومی که میدونم اصولا رتبه زیر ۲۰ نهااااایتا تا ۵۰ تحت شرایط خاص تهران قبول میشن

سوال دیگه ای بود درخدمتتون هستم

سلام عزیزم ممنونم از وقتی که گذاشتین💚بله بالینی🌱شما میدونین برای شرکت در ارشدش چه منابعی رو باید ب ...

هر سال اصولا منابع کمی تغیر میکنه سرچ بزنی میادش

اما توصیه میکنم قبلش دفترچه انتخاب رشته رو ببینید

ظرفیت هارو خصوصا

چون یسری به شما رویا میفروشن 

الان چند ساله طبق تجربه هم دانشگاهی های قدیمیم 

ازاد های تهران حتی با کنکور حتییییی عمومی برنداشتن

و بچه ها اکثریت اولین اولویت شهرستان رو قبول شدن

یعنی دارم میگم

تلاش و جنگ برای دانشگاه ازاد هست توی تهران

دولتی کلا کنسله

مگر شما سهمیه جانبازی خیلی قویی داشته باشی

به اون تکیه کنی

تازه با اون بجنگی

اینارو نگفتم ناامید شی 🩵🩵🩵🩵🩵🩵

واقعیت رو الان گفتم

ک قشنگ تصمیم بگیری

و اگر هدفت ازاد و پیام نور اینا نیست

خیلی امید نبندی

یه سرچ بزن توی نت کل جواب هاتو میگیری، برای دانشگاه دولتی باید جزو چهل نفر اول باشی چون کلا کشور ظرف ...

ممنون عزیزم💚توکل به خدا،

من تجربه شرکت در ارشد حتی رشته ی خودم رو ندارم‌،منی که در این رشته پیش زمینه ای ندارم با یکسال میتونم منابعشو جمع کنم؟و بعد در ازمون شرکت کنم؟

سلام وقتتون بخیرمن کارشناسیم روانشناسیه الان هم‌متقاضی ارشد هستمنیازی نیست ۴ سال کارشناسی مجدد بخونم ...

بنظرتون دوسال مداوم خوندن باعث تک رقمی شدن میشه؟ من هنوز کارشناسیم رو شروع هم نکردم الان تازه میرم ترم یک، ولی دلم دانشگاه تهران یا بهشتی یا دانشگاه رشت رو برای ارشد میخواد، از الان با درس هام باید شروع کنم اره؟ و اینکه کلاس زبان آنلاینی میشناسید؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ممنون عزیزم💚توکل به خدا،من تجربه شرکت در ارشد حتی رشته ی خودم رو ندارم‌،منی که در این رشته پیش زمین ...

اره گلم میتونی 

اگر تهران هستی

سرچ بزن پیج نبی فتاحی برات بیادش

استاد دانشگاهه

قطعا کلاس تست زنی برای ارشد میذاره

صد در صد شرکت کن

انلاین هم داره

خوبه کلاساش🤍🤍🤍🤍

ممنون عزیزم💚توکل به خدا،من تجربه شرکت در ارشد حتی رشته ی خودم رو ندارم‌،منی که در این رشته پیش زمین ...

نمیدونم من خودم تازه دارم تحقیق میکنم برای ارشد واقعیت، میشه ولی سخته، مثل همه ی کنکور های دیگه طبعا، موفق باشید ❤️

سلام وقتتون بخیرمن کارشناسیم روانشناسیه الان هم‌متقاضی ارشد هستمنیازی نیست ۴ سال کارشناسی مجدد بخونم ...

ممنونم ازتون بابت وقتی که گذاشتین عزیزم 💚🌱

ماشاءالله بهتون.ان شاءالله موفق و سربلند باشین🌱

هر سال اصولا منابع کمی تغیر میکنه سرچ بزنی میادشاما توصیه میکنم قبلش دفترچه انتخاب رشته رو ببینیدظرف ...

نه عزیزم سهمیه ای چیزی ندارم💚

در شهرمون هم دانشگاه آزاد هستش.

یکی از شهرهای استانمونم دانشگاه دولتی داره که میدونم روانشناسی گرایش موردعلاقه منو دارن.پس دولتی استان خودم راحت تره تا تهران ..؟

ببخشید برام سوال شده چرا بیشتر رفتن سمت آزاد ؟

اره گلم میتونی اگر تهران هستیسرچ بزن پیج نبی فتاحی برات بیادشاستاد دانشگاههقطعا کلاس تست زنی برای ار ...

ممنون مهربونم🥰💚حتما.

خدا خیرتون بده با حوصله توضیح دادین،الهی شمام روز به روز موفق تر بشید و جزو بهترین ها باشید و بدرخشید

نمیدونم من خودم تازه دارم تحقیق میکنم برای ارشد واقعیت، میشه ولی سخته، مثل همه ی کنکور های دیگه طبعا ...

ممنون گلم💚 ان شاءالله شمام سربلند وموفق باشید🌱

بنظرتون دوسال مداوم خوندن باعث تک رقمی شدن میشه؟ من هنوز کارشناسیم رو شروع هم نکردم الان تازه میرم ت ...

اره عزیزم‌شدنیه ولی قطعا تلاش زیادی میخواد

اول باید گرایش مد نظرتون رو انتخاب کنید بعد شروع کنید منابع مرتبط بخونید