2777
2789
عنوان

ارشد روانشناسی(اسلامی)🤍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 25 پست
ممنونم ازتون بابت وقتی که گذاشتین عزیزم 💚🌱ماشاءالله بهتون.ان شاءالله موفق و سربلند باشین🌱

خواااهش میکنم‌بزرگوارید🙏

شماهم همینطور بهترین هارو براتون آرزو میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سهمیه ای چیزی ندارم💚در شهرمون هم دانشگاه آزاد هستش.یکی از شهرهای استانمونم دانشگاه دولتی د ...

گلم

ظرفیت ها وحشتناک پایینه

برای بالینی اینا

شما اصلا باید ببینی دولتی شهر خودت داره این رشتع رو!؟؟

الان مثلا دکتری روانشناسی

برا خود ازاد 

۴ تا دانشگاه بیشتر ارائه نداد امسال😐😐

بیشتریا سمت ازاد نمیرن

چون چاره ندارن میرن😂

تازه اگر قبول شن

ظرفیت نیست

من توصیه میکنم

سرچ کنی 

دفترچه انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۴

برو روانشناسی رو ببین

نگاه کن کجاها امسال گرفته

تعداد ظرفیت هارو هم نگاه کن🩵

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اره عزیزم‌شدنیه ولی قطعا تلاش زیادی میخواداول باید گرایش مد نظرتون رو انتخاب کنید بعد شروع کنید مناب ...

ممنون عزیزم، من بالینی کودک رو دوست دارم، امید وارم از پسش بربیام

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

ممنون عزیزم، من بالینی کودک رو دوست دارم، امید وارم از پسش بربیام

تلاش کنی حتما از پسش برمیای

از رتبه برترهای سالهای گذشته هم میتونی کمک بگیری،تو سایت روان آموزش قسمت مشاوره ی بروکا یه پلتفرمی دارن که میتونی وقت مشاوره تحصیلی با رتبه برترها رزرو کنی قیمتش هم خیلی مناسبه میتونی قبلش رزومه و سابقه ی کامل  و حتی مصاحبه ی اون رتبه برتر رو هم بخونی

تلاش کنی حتما از پسش برمیایاز رتبه برترهای سالهای گذشته هم میتونی کمک بگیری،تو سایت روان آموزش قسمت ...

ممنونم عزیزم💗

اتفاقا سرچ که کردم اولین سایتی که بالا آورده بود روان اموز بود

یه شکست بد برای کنکور کارشناسی داشتم، خیلی دلم میخواد توی دانشگاه های به نام فرصت شاگردی اساتید باتجربه رو داشته باشم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

گلمظرفیت ها وحشتناک پایینهبرای بالینی ایناشما اصلا باید ببینی دولتی شهر خودت داره این رشتع رو!؟؟الان ...

چشم،ممنونم عزیزم که روشن کردین برام من تصورم چیزدیگری بود،پس تلاش مضاعف میخواد.

ان شاءالله پیگیر میشم🥰🌱

موفق باشید خانمی❤️

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

ممنونم عزیزم💗اتفاقا سرچ که کردم اولین سایتی که بالا آورده بود روان اموز بودیه شکست بد برای کنکور کا ...

اره فداتشم‌ روان اموزش جز بهترین هاست تو روانشناسی

شکست نبوده صرفا تجربه بوده،شاید برنامه ی خدابوده💖

اساتید خوب همه جاهستن،شاید باورت نشه ولی خیلی از دانشگاه های ازاد اساتید بهتری دارن نسبت به یه سری دولتی ها،خصوصا دانشگاه علوم تحقیقات و ازاد کرج برای روانشناسی فوق العاده هستن

ممنونم عزیزم💗اتفاقا سرچ که کردم اولین سایتی که بالا آورده بود روان اموز بودیه شکست بد برای کنکور کا ...

روان اموز مشاورهای خیلی خوبی دارن من خودم با اقای حدائق یه جلسه مشاوره برداشتم عالی بود

روان اموز مشاورهای خیلی خوبی دارن من خودم با اقای حدائق یه جلسه مشاوره برداشتم عالی بود

ممنونم عزیزم💞