2777
2789

بله ۲۰ روز مانده ب کنکور

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

اکثر اوقات بی دلیله تبدیل به یه حالت بی‌قراری میشه بعد یهو به خودم میام می‌بینم نمی‌تونم چیزی بخورم ...

عزیزم شما احتمالا دچار پنیک اتک می‌شی

علائمت شبیهه، بی‌دلیل و تو هر محیطی ممکنه یهو شرروع بشه، تنگی نفس، تپش قلب، احساس خفگی، وحشت شدید و احساس مرگ، قطع شدن صدای اطراف، سرگیجه و حالت تهوع... اینا نشونه پنیکه

اگه به این شدت حالت بد میشه احتمالا همونه 

اگه می‌تونی درموردش مطالعه کن، سعی کن کنترلش کنی که پیشرفت نکنه خیالت هم راحت میشه درمانش کرد. 

کافئین هم مصرف نکن تا جایی که میشه، محرک مهمیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدن من خیلی عجیب غریبه هی وقتا به این فکر می‌کنم من می‌تونم از پس فلان اتفاق بر بیام بعد از اینکه اون اتفاق می‌افته فرداش می‌بینم که تپش قلب گرفتم حالم بده نمی‌تونم تحمل کنم می‌شینم بهش فکر می‌کنم می‌بینم من اصلاً به اون ماجرا فکر نمی‌کنم پس چرا بدنم خودش الکی اضطراب داره

انگار بعد از اون اتفاق با اینکه مغزم با اون ماجرا کنار اومده اما بدنم خیلی دیر با اون ماجرا کنار میاد 

ممکنه حتی تا چند هفته درگیر باشم درگیر اتفاقی که تموم شده

اره نزدیک دوساله اینجوریم

گاهی اروم میشه یکم گاهی به اوج میرسه

الان دو شبه پلک نذاشتم 

همینکه سرم به بالشت میرسه میخوام بخوابم چند برابر میتپه تو سینه و گلوم میتپه

دیروز بعد ناهار بالا اوردم تا الان چیزی نتونستم بخورم

مال من هم استرسه هم غصه و ناراحتی دیشبم یه دعوای بد کردم بی تاثیر نبود

بدن من خیلی عجیب غریبه هی وقتا به این فکر می‌کنم من می‌تونم از پس فلان اتفاق بر بیام بعد از اینکه او ...

آره دقیقا من یهو ساعت چهار بیدار میشود بعد دیگه نمیتونم بخوابم

من همیشه استرس دارم 90 درصد مواقع..مثلا ت جم برم..عروسی دعوت بشم..بفهمم فامیل میخاد 3سال دیگ عروسی ک ...

چقدر سخت

عزیزم اگه می‌تونی حتما روان‌شناس برو و پیگیر باش، نود درصد مواقع خیلیه واقعا، زندگیت مختل میشه.

مشکلات جسمی و روانی همدیگه رو تقویت می‌کنن😢 همین تنبلی تخمدان بخاطر استرس ایجاد میشه

اضطراب فراگیر بهش میگن فکر کنم، اینکه همیشه استرسی باشی...

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

استرس چی داشتی ؟

نگران بچه هام بودم 

بیشتر نگران بچه اولم بودم مدام از شدت استرس گریه میکردم دکتر بهم قرص داد ارام بخش اما ب خاطر شیردهی مصرف نکردم خواب اور بود پا نمیشدم بچه شیر بدم وگرنه واقعا از اضطراب و افسردگی کم میکرد و تپش قلب رو کم میکرد

چقدر سختعزیزم اگه می‌تونی حتما روان‌شناس برو و پیگیر باش، نود درصد مواقع خیلیه واقعا، زندگیت مختل می ...

روانشناسان هیچ کاری نمی‌کنند من دوره‌ای که حالم واقعاً بد بود پیش ۵ تا روانشناس رفتم هیچ کدومشون نتونستن کمک کنن

فقط باید بره پیش روانپزشک این دوره‌ها می‌گذرند چون دائمی نیستن فقط وقتایی که اوج می‌گیره این حال بد باید یه مقدار آدم دارو بخوره تا آروم بشه وگرنه واقعاً از صمیم قلبم دارم میگم روانشناس هیچ کاری نمی‌کنه

روانپزشک که آدم دیوونه میکنه

نه اتفاقا روانپزشک دارو میده 

آرامبخش میده لحظه‌هایی که حالت خیلی بده وقتی آرامبخشو می‌خوری بدنت آروم میشه جلوی ترشح کورتیزول رو تو بدنت می‌گیره 

مثلاً یه سری شبا منم واقعاً نمی‌تونم بخوابم 

یه قرص خواب بهم داده اون شبایی که حالم بده می‌خورم 

همیشه همون قرصاشو نمی‌خورم 

هر وقت احساس کنم حالم خیلی بده نمی‌تونم تحمل کنم می‌خورم