2777
2789
آره دل و دماغ کارها تو نداشتی؟

تو اون شرایط بیشتر تمرکزم رو بقا بود

آره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من یه اتفاق افتاد یک اتفاق بد

پس هر وقت تونستید درمورد PTSD مطالعه کنید

اگر حس کردید همونه و از کنترل خارج شده برید روان‌شناس، همه این علامت‌ها بعد از اتقاقای بد بزرگ طبیعیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

بخاطر به اتفاق بود یا بی دلیل تپش قلب داری؟

اکثر اوقات بی دلیله تبدیل به یه حالت بی‌قراری میشه 

بعد یهو به خودم میام می‌بینم نمی‌تونم چیزی بخورم قلبم تند تند می‌زنه دلشوره شدید دارم دست راستم سنگین میشه رگ پاهام می‌گیره 

تا ۲۰ دقیقه اینجوریم

یعنی اصلا به چیزهای بد فکر نمیکنی؟

معمولا بعد از اتفاق عجیب توی زندگیم ممکنه به وجود بیاد این حس 

یعنی ممکنه من اصلاً به هیچی فکر نکنم ولی یهو یه تپش قلب و یه اون حالتا بیاد سراغم 

مثلاً چند وقت پیش یه دعوایی کردیم با اینکه بعد از اون من دیگه به اون دعوا فکر نمی‌کردم اما یهو بهم یه احساس تپش قلب و نفس تنگی و اینا می‌داد 

استرس شما بخاطر یه اتفاق مشخصه یا بی‌دلیل شروع شده؟ همیشه درگیرید؟

من همیشه استرس دارم 90 درصد مواقع..مثلا ت جم برم..عروسی دعوت بشم..بفهمم فامیل میخاد 3سال دیگ عروسی کنه استرس دارم..استرس همچی دارم داغون شدم تنبلی تخمدان کم کاری تیروئید چاقی