2777
2789

هرچی میگم میگه تو فرهنگ ما خوب نیست 

میگم میخام موهام رو مدلی کوتاه کنم میگه زشته بعد، یه هفته بعد تو عروسی یکی از اقوام دختر عمم دقیقا همون مدل زده بود تو عروسیا تیپمون شبیه کولی هاست چرا ؟چون نه میزاره لباس بخرم نه اجاره کنم ن آرایشگاه برم برای میکاپ و شنیون چون میگه پول نداریم ولی خودش هر روز میره وسایل خونه می‌خره 

میگم فلان تغییر تو چهرم لازمه یا هر صحبتی از هر چیزی بکنم میگه فقط فکرت درگیر همیناس چرا درگیر درس نیست 😭😭😭🥲ازش متنفرم

امشو شووشه لیپک لی لی رونه 

اشکال ازخودماددته حق داری منم بچه بودموضع مالی پدرم خوب بودش یعنی مادرم میتونست به راحتی پول بیرولی سالی دوباربیشترلباس بیرونی نمیخریدیم بااینکه یه خواهروبرادربودیم البته زمان ماهم کمترمیخریدن ولی الان من ۳تابچه دارم دارم دقت میکنم ماهی یه بارتوخونه ای میخونیم هرفصل هم دودست بیرونی شکیل میخرم حتی اگرخودم نداشته باشم خوب بپوشم هرطورشده برابچه هام جورمیکنم مادرهای مابیفکربودن فکرمکینم مامان منم وسیله خونه زیادعوض مرکدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال ازخودماددته حق داری منم بچه بودموضع مالی پدرم خوب بودش یعنی مادرم میتونست به راحتی پول بیرولی ...

دست برنمیداره از خرید کردن 

ماهم دوتا بچه بیشتر نیستیم ولی همش آرزوی لباس خوب و زیاد دارم این نمیزاره

منمدیشب تیر خلاصو زد بهم رفته بود پشت سرم به بابام اراجیف گفته بود اصلا انتظار نداشتم بره همچین کاری ...

همش قلب آدم میشکنن 

حالا خوبه مثل بقیه دخترا فکر درگیر دوست پسر و... نیست