2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخر سر چیبهتر نشدی؟

نه. الانم باردارم رفلاکسم بخاطر بارداری بدتر شده🤦🏻 ولی چند سال رفتم زیر نظر متخصص طب سنتی یکم بهتر شدم. ولی چون معدم عصبیه با هر بار عصبی سدن و استرسی شدن دوباره همون اشو همون کاسه

معجون بود علی رو گفتن و قرص گین آپ که گفتن خیلی چاق شدن ولی هر دو پوکی استخوان میاره شدید و شربت اشت ...

اوووه من حتب شوهرکردم، من حتی دوتا زاییدم😆😆

راهش فقط خرج کردنه

خریدن خوراکیای خوشمزه و گرون🥴😅

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

چقدر سخته خداوند متعال و مهربان کمکمون کنه

اره

من ثورتم خیلی کشیده اس

صورتم اذیتم میکنه🥲

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اوووه من حتب شوهرکردم، من حتی دوتا زاییدم😆😆راهش فقط خرج کردنهخریدن خوراکیای خوشمزه و گرون🥴😅

عزیزمممم😂🤦‍♀️راست میگید

ولی فکر می‌کنید من از روستا برام گردو بادام عسل میارن چیزای مقوی می‌خورم چاق نمیشم که هیچی ضعف هم دارم 

تو چقدر منی... من سر همین استرس کشیدنا رماتیسم گرفتم...

🥲🫂

انگاربدنمون قهرمیکنه با غذا🥲🥲

فقط عسل خوبه من یه هفته روزی سه قاشق خوردم وای صورتم پر شد که هیچی لپام سرخ اصلا پوستم شاداب الحمدا ...

اره 

شیر برنج خیلی خوبه میگن، اگر باعسل درست بشه بهتره، 

و جدا ازاون روزی یه لیوان شیر بخور حتمن