2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۶ بود با قرص گین اپ شدم۶۰

راس میگی خدایی؟ عکسشو میزاری؟ 

باشگاهم باید برم ؟ من اخع بچه کوچک دارم 

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

چقدر از این گین آپ تعریف می‌کنید حتما می‌گیرم قرصش رو دیگه؟!

نگیریا همش کورتونه من معجون بوعلی خوردم که پر از شیره و کننده ظاهرا ولی مطمئنم که کورتون هم داشت الان زانو درد گرفتم بنظرم دکتر تغذیه برو 

نگیریا همش کورتونه من معجون بوعلی خوردم که پر از شیره و کننده ظاهرا ولی مطمئنم که کورتون هم داشت الا ...

تورو خدا جدی ؟! 

راستش چند روز پیش سیپرو خوردم 

داشتم می‌رفتم تو کما 

حالم خیلی بد شد و ،،

بچه ها راهنمایی کردن حتما ببین 😁🫶

مرسی عزیزم♥️

عزیزم چنتاییشو خلاصه میگی برام؟

اراده کالری شماری ک اصن ندارم🥲

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

چقدر عجیب من با استرس لاغر میشم شما چاق

وای دقیقن 

منم استرس داشته باشم، ناراحتی و غصه داشته باشم، 

کشش اینو دارم چنروز غذا نخورم🥲🥲

تورو خدا جدی ؟! راستش چند روز پیش سیپرو خوردم داشتم می‌رفتم تو کما حالم خیلی بد شد و ،،

اره سراغ این چیزا نرو من خودمم وزنم کمه گاهی وقتا تحریک میشم باز سفارش بدم معجون بوعلی رو  ولی به عوارضش فکر میکنم پشیمون میشم  وقتی میخورم خیس عرق میشدم اون مدت چاق بودم ولش کردم برگشت 

مرسی عزیزم♥️عزیزم چنتاییشو خلاصه میگی برام؟اراده کالری شماری ک اصن ندارم🥲

معجون بود علی رو گفتن و قرص گین آپ که گفتن خیلی چاق شدن ولی هر دو پوکی استخوان میاره شدید 

و شربت اشتها آور که سیپرو داره منم بخاطرش چند روز بستری بودم اینقدر بدن

بعضی ها هم گفتن طب سنتی و باشگاه و دکتر تغذیه 

چند نفرم گفتن خرج کردیم چیزای مقوی گرفتیم چاق شدیم

بعضی ها هم گفتن شوهر کردیم چاق شدیم