2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم منم قرص گین اپ اصلی گرفتم خوردم محشرررر بودااااا تو دو هفته من قشنگ احساس سنگینی میکردم ،صورتم ...

منم خوردم گین آپ 

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

عزیزم فداتشم خیلی ممنون توروخدا شمارشو برام بفرست حتماخونمون کرمانشاهه 😞

الهی بگردمت خونتون خیلی دوره وگرنه خودم برات با پیک میفرستادم 

پس شمارشو میدم که از مشخصاتش بپرسی و بری اصلشو بخری 

واقعا چاقی حقته من تا اونجایی که دیدم و شنیدم خانمای کرمانشاهی به خوش اندامی و توپری معروفن اگه لاغریحقته چاق بشی 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

من اپل خوردم .از حدودا ۶۲شدم ۷۸.یکسال و نیمی ام میشه قط کردم همونم عوارضی ام نداشت چون کورتون نداره و چاقی کاذب نمیده .ترکیباتشم روش زده تمام ویتامین کلسیم زینک و اینجور چیزاس .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

وایی خوداااایااااااا💃💃💃💃🤩🤩 عکس این گین آپی که خوردی میفرستی یا اسمشو

چشم عشقم تو راه داره برام میاره اوردش برات عکسشو میفرستم 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

وقتی ظریفی از یه خدی بگذره میشی شبیه اون انیمیشن عروس مرده لاغری زیاد هم آدمو از ریخت میندازه من دوس ...

ظریف یکی مثل جیجی حدید یا لیسا بلک پینک یا دیپیکا منظورمه 

نگفتم شبیه سحر تبر که

و از نظرمنم هیچ گوگولی بودنی تو ادمای چاق وجود نداره بالاخره سلیقه ها متفاوته

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

من اپل خوردم .از حدودا ۶۲شدم ۷۸.یکسال و نیمی ام میشه قط کردم همونم عوارضی ام نداشت چون کورتون نداره ...

قیمتش چنده از کجا خریدی؟؟

مولانا چقدر قشنگ گفت: اگه همه جا تاریک بود ، دوباره بنگر شاید نور خودت باشی ...🎀•°•🤍•°•🎀 

بد؟ افتضاحهسرکوب شدید سیستم ایمنی ٫ پوکی استخوان ٫ تخریب مفاصل و هزار مشکل دیگه

به شرط وجود کورتون !

وگرنه وکمل سالمی باشه هیچ عوارضی نداره .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ای کاش ضرر نداشتمن از سر دلسوزی گفتم

الهی بگردمت میدونم رو دلسوزی گفتی اگه من چیزی گفتم که ناراحت بشی معذرت میخوام .

من واقعا میدونم شاید مضر باشه ولی هنوز تو جمع بهت حرف نزدن که ببینی چقدر ادم خجالت میکشه .

من داشتم تو جمع و خانواده پدریم قلیون میکشدیم عموم اومد جلو همه دست گذاشت رو شونم یهو گفت این شونه هست یا استخون تو چرا یه تیکه گوشت بهت نیس قلیونم میکشی همون استخونتم اب میشه انقدر خجالت کشیدم که اشک تو چشمام جمع شد .

عقده دارم به خدا .شوهرمم مسخرم مبکنه