sarakhanomhastm مدیر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 4931 عنوان چیکار کردین چاق شدین 😁😁 | مشاهده متن کامل بحث + 5680 بازدید | 401 پست بگین دیگه امروز | 11:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nonoihfe عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 753 نه بابا مریضی گوارشی چند مدت پیش گرفتم این ویروس لعنتی همه اقواممونو گرفت اخر کارم منو گرفت از کجا اصل گرفتیجعبش چطوری بود؟هیچ عوارضی نداشتمیشه بگی چطوری خوردی روزی چند وعده اینا چند کیلو چاق شدی
hadissهستم عضویت: 1404/05/01 تعداد پست: 1228 مریضی های گوارشی مال همون قرص بوده؟؟میگن خیلی ضرر داره بهت بگم خیالت تخت بشه من هیچ ضرری ازش ندیدم چون اصل بود مهر تایید سلامت و اینارو داشت ولی دوتا از دوستام که دختر هستن و ازدواج نکردن خریدن خوردن عطاریه به جای گین اپ بهشون گلکسی فت داده بود ، چاق شدنا ولی جفتشون تنبلی تخمدان گرفتن هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫
صغرابينوا عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 1595 نون تست با کره بادوم زمینیتخم مرغ ابپزدوتا سیبعدسیخیلی چیزا واسه گزینه صبحونه هستنگران نباش چیزی نمی ... بربری و سنگک چی ؟ مثلا با خامه یا پنیربعد وقتایی که ضعف میکنی چیزی نمیخوری؟ من با وحود اینکه ناهار میخورم ۲ ساعت بعدش ضعف میکنم و حالم بده
سمارجارو عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13376 چیکار کنیم صورتمون چاق شه درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️
goooooooooaaadmy عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 6089 بعدازشوهرکردن ۱۰کیلوچاق شدم به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس
everythingisrepeated عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 256 چیکار کنیم ، من خودم خیلی لاغر شدم شما هم قبل پریود لاغرتر میشید؟ افسرده میشم اون تایم من با استرس دوباره نیم کیلو کم کردم هیچ غلطی هم نمیکنم نه فشار کار فعلا نه فشار درس اونقدر هست اما استرس دارم الکیییی
سمارجارو عضویت: 1400/03/18 تعداد پست: 13376 همین امروز صبحمو با نوشابه و کیک اغاز کردم 😂😂 اینا که قنده چاق نشید با هر چیزی درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️
رز_رونده عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 333 من فعلا معجون بو علی گرفتم هنوز نخوردم به خاطر سلامتی خودتم شده این چیزا رونخورکورتون دارنمن تو اینستا دیدم به آقاییبه خاطر مصرف این چیزا مفاصل لگنشو از دست داده بود وباید عمل تعویض مفصل میکرد
cookpool عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 6365 خیلی لاغر بودم قد ۱۷۰ حدود ۴۵ تا ۵۰ بودم همه میگفتن لاغری اما یهو چاغ شدم رو اومدم تا ۵۵ ۶۰ . بعد ازدواج ۶۲ بعد دوتا بچه الان ۶۷ اینام خوبم
پریسا74 عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 579 همین امروز صبحمو با نوشابه و کیک اغاز کردم 😂😂 بزرگترین اشتباهه چون نوسانات قند خون رو بهم میزنه و مقاومت انسولینی ایجاد میکنه و اینجوری تا شب هم هرچی بخوری باز حس گرسنگی پیدا میکنی بلافاصله بعدش 🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌
دخترروز عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 4188 نه بابا مریضی گوارشی چند مدت پیش گرفتم این ویروس لعنتی همه اقواممونو گرفت اخر کارم منو گرفت عزیزم التماستمیکنم شماره عطاری محلتونو بزار مشخصات گیناپو بگو من دیگ از لاغری دارممحوشمیشم🫠😭بنظرتاون عطاری برای شهرای دیگ هم پست میکنه؟ قیمتش چنده؟ یک عدد دختر زبروزرنگم
everythingisrepeated عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 256 عشقم منم قرص گین اپ اصلی گرفتم خوردم محشرررر بودااااا تو دو هفته من قشنگ احساس سنگینی میکردم ،صورتم ... با گین آپ صورتت تپلی شد؟🥲🥺 منمممم میخوامممم از کجا میگیری وقتی میخوری باشگاهم میری؟
صغرابينوا عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 1595 بزرگترین اشتباهه چون نوسانات قند خون رو بهم میزنه و مقاومت انسولینی ایجاد میکنه و اینجوری تا شب هم ه ... پس بخاطر اینه که همیشه گشنمهشکلات و چیپس و اینا چی؟ اونارم نخورم؟قهوه چطور؟
صغرابينوا عضویت: 1403/09/02 تعداد پست: 1595 با گین آپ صورتت تپلی شد؟🥲🥺 منمممم میخوامممم از کجا میگیری وقتی میخوری باشگاهم میری؟ یماه صبا ژله بخور صورتت تپل میشه 👀
رز_رونده عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 333 عشقم منم قرص گین اپ اصلی گرفتم خوردم محشرررر بودااااا تو دو هفته من قشنگ احساس سنگینی میکردم ،صورتم ... در واقع کورتون خوردی