2777
2789
نه بابا مریضی گوارشی چند مدت پیش گرفتم این ویروس لعنتی همه اقواممونو گرفت اخر کارم منو گرفت

از کجا اصل گرفتی

جعبش چطوری بود؟

هیچ عوارضی نداشت

میشه بگی چطوری خوردی روزی چند وعده اینا چند کیلو چاق شدی

مریضی های گوارشی مال همون قرص بوده؟؟میگن خیلی ضرر داره

بهت بگم خیالت تخت بشه من هیچ ضرری ازش ندیدم چون اصل بود مهر تایید سلامت و اینارو داشت 

ولی دوتا از دوستام که دختر هستن و ازدواج نکردن خریدن خوردن عطاریه به جای گین اپ بهشون گلکسی فت داده بود ، چاق شدنا ولی جفتشون تنبلی تخمدان گرفتن 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نون تست با کره بادوم زمینیتخم مرغ ابپزدوتا سیبعدسیخیلی چیزا واسه گزینه صبحونه هستنگران نباش چیزی نمی ...

بربری و سنگک چی ؟ مثلا با خامه یا پنیر

بعد وقتایی که ضعف میکنی چیزی نمیخوری؟ من با وحود اینکه ناهار میخورم ۲ ساعت بعدش ضعف میکنم و حالم بده

چیکار کنیم ، من خودم خیلی لاغر شدم

شما هم قبل پریود لاغرتر میشید؟ افسرده میشم اون تایم من با استرس دوباره نیم کیلو کم کردم هیچ غلطی هم نمیکنم نه فشار کار فعلا نه فشار درس اونقدر هست اما استرس دارم الکیییی 

من فعلا معجون بو علی گرفتم هنوز نخوردم

به خاطر سلامتی خودتم شده این چیزا رو‌نخور

کورتون دارن

من تو اینستا دیدم به آقایی‌به خاطر مصرف این چیزا مفاصل لگنشو ‌از دست داده بود و‌باید عمل تعویض مفصل میکرد

همین امروز صبحمو با نوشابه و کیک اغاز کردم 😂😂

بزرگترین اشتباهه 

چون نوسانات قند خون رو بهم میزنه و مقاومت انسولینی ایجاد میکنه و اینجوری تا شب هم هرچی بخوری باز حس گرسنگی پیدا میکنی بلافاصله بعدش

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

نه بابا مریضی گوارشی چند مدت پیش گرفتم این ویروس لعنتی همه اقواممونو گرفت اخر کارم منو گرفت

عزیزم التماست‌میکنم شماره  عطاری محلتونو بزار مشخصات گین‌اپو بگو من دیگ از لاغری دارم‌محوش‌میشم🫠😭

بنظرت‌اون عطاری برای شهرای دیگ هم پست‌ میکنه؟ قیمتش چنده؟

یک عدد دختر زبروزرنگم