2777
2789

سلام 

رنک ۱ یکی از ورودی های دانشگاه ما که خیلی خفنه و توی آزمون علوم پایه و پره تک رقمی کشوری شده 

گفته کتاب سیب سرخ و پروگنوز و سیب سبز خوبه و سیب سرخ بهتر از همه است، میشه راهنمایی کنید منو؟ بعد برای هر درسی باید جدا سیب یا پروگنوز بخرم؟ بعد گفت رفرنس فقط گایتون خوبه بخونید، خلاصه گایتون چیه؟ شما چیکار میکنید چی میخونید اگه درستون خوبه و یا رنک هستید جواب بدید ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گایتون کتاب رفرنس فیزیولوژیه.کتاب خیلی خوبیه و زبان روون و قابل فهمیم داره.یعنی یکی از معدود رفرنساییه که ارزش تهیه کردن داره البته بازم صبر کن ببین اساتیدتون چی میگن.دو جلد کتابه.

ببین گایتون کتاب رفرنس فیزیولوژیه.کتاب خیلی خوبیه و زبان روون و قابل فهمیم داره.یعنی یکی از معدود رف ...

خلاصه گایتون چی؟ میشه به جای گایتون خلاصه شو بخونم؟

بعد بین سیب سرخ و سیب سبز و پروگنوز هم راهنمایی میکنی کدوم بهتره؟ برای همه درسا باید بخرم جدا؟

درمورد سیب سبز و سیب سرخ و پروگنوز اینا منابع آزمون علوم پاین یه جور مثل کتابای کمک درسی دوره ی کنکورن هم درسنامه دارن هم تست و....منتها الان لازم نیست تهیه کنی فعلا تمرکزتو بذاری رو جزوه ی اساتید و حالا رفرنسا اگه خواستی رفرنس بخونی خیلی بهتره.این کتابارو قبل علوم پایه میتونی بخری حالا یا اول ترم ۵ یا حالا هر تایمی که خودت مناسب میدونی.با بچه های ورودیتون اصولا گروهی سفارش میدید که تخفیف بگیرید

درمورد سیب سبز و سیب سرخ و پروگنوز اینا منابع آزمون علوم پاین یه جور مثل کتابای کمک درسی دوره ی کنکو ...

اهان…رفرنس هم گفتید فقط گایتون؟ اگه بخوام نمره ام توی علوم پایه بالا بشه لازم نیست اونارو از الان بخونم؟

خلاصه گایتون چی؟ میشه به جای گایتون خلاصه شو بخونم؟بعد بین سیب سرخ و سیب سبز و پروگنوز هم راهنمایی م ...

خلاصش فک کنم بیشتر به درد مرور بخوره البته زیاد اطلاعی ندارم اینارو باز یه مدت که بگذره خودت دستت میاد با توجه به جو ورودی و مدل تدریس اساتید